Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 dneska mě ten den pěkně začal,sem si ukopl kus palce o ukončovací lištu na dlažbě mě snad rupne pupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 to není prdel,palec mi hoří a cuká mi v něm krve z toho teklo jak z prasete ,sem to pořádně zalepil a teď doufám že to nepovolí a nebudu mít botu plnou krve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 budes mat palec duseny v krvy obed jak na poziadanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no nevím,takovej oběd bych si asi nedal,ale tobě ho klí´do za 50e nechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 to není prdel,palec mi hoří a cuká mi v něm krve z toho teklo jak z prasete ,sem to pořádně zalepil a teď doufám že to nepovolí a nebudu mít botu plnou krve aby ti noha upadla až u samé pr*ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 nj to se hned pozná kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 jj..kamarád...jé ty mě bareš jako kamaráda? jupí..tak ať jsi brzy zdravoučkej..kamaráde můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 všechny vás tu beru jako kámoše i když do sebe někdy šijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no nevím,takovej oběd bych si asi nedal,ale tobě ho klí´do za 50e nechám to ses hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kurva to sem se nasmááál... jak cizímu neštěstí tak reakcím )) Zdravíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Máro sehnal si Josefínu ??? Snídaně - 2x větrník + 2 věnečky :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 čokovenečky? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ahoj Cus - proc nemas jinej avatar ?? Hlavne ze si tu s tim vcera vopruzoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 protože to Jirko neumí změnit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dave čokohromádku ti pošlu maximálně poštou !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Máro sehnal si Josefínu ??? Snídaně - 2x větrník + 2 věnečky :DDD SNÍDANĚ: JITRNICE A 5 HOUSEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 všechny vás tu beru jako kámoše i když do sebe někdy šijeme A VO TOM TO JE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 jdu k vrchnosti na kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Koukám že hubneš do plavek co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 jdu k vrchnosti na kávičku Myslíš na kobereček kvůli šikaně podřízenejch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Cus - proc nemas jinej avatar ?? Hlavne ze si tu s tim vcera vopruzoval nebolo kedy:D a nenasiel som nic pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dave čokohromádku ti pošlu maximálně poštou !! dakujem , nemusis :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 páč sem kámoš www.nejlepsiavatary.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Myslíš na kobereček kvůli šikaně podřízenejch ? prilis vela casu straveneho na netu pri skodahome.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.