Únor 10, 201015 r Autor dneska mě ten den pěkně začal,sem si ukopl kus palce o ukončovací lištu na dlažbě mě snad rupne pupek
Únor 10, 201015 r to není prdel,palec mi hoří a cuká mi v něm krve z toho teklo jak z prasete ,sem to pořádně zalepil a teď doufám že to nepovolí a nebudu mít botu plnou krve
Únor 10, 201015 r Autor to není prdel,palec mi hoří a cuká mi v něm krve z toho teklo jak z prasete ,sem to pořádně zalepil a teď doufám že to nepovolí a nebudu mít botu plnou krve aby ti noha upadla až u samé pr*ele
Únor 10, 201015 r Autor jj..kamarád...jé ty mě bareš jako kamaráda? jupí..tak ať jsi brzy zdravoučkej..kamaráde můj
Únor 10, 201015 r no nevím,takovej oběd bych si asi nedal,ale tobě ho klí´do za 50e nechám to ses hodnej
Únor 10, 201015 r Autor Máro sehnal si Josefínu ??? Snídaně - 2x větrník + 2 věnečky :DDD SNÍDANĚ: JITRNICE A 5 HOUSEK
Únor 10, 201015 r Cus - proc nemas jinej avatar ?? Hlavne ze si tu s tim vcera vopruzoval nebolo kedy:D a nenasiel som nic pekne
Únor 10, 201015 r Myslíš na kobereček kvůli šikaně podřízenejch ? prilis vela casu straveneho na netu pri skodahome.cz...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.