Únor 10, 201015 r Zdravím, tak moje snídaně dnes byla výborná: Zabijačkovej gulášek a plno dalších chutných věcí
Únor 10, 201015 r Autor Zdravím, tak moje snídaně dnes byla výborná: Zabijačkovej gulášek a plno dalších chutných věcí tak to jsi jako já: já měl jitrničku
Únor 10, 201015 r Autor maká ?? todle slovo sem jeste neslysel ... Maká=pracuje=dře=potí se=nervuje se=rozčiluje se=prudí=řve se =nasírá se....atd
Únor 10, 201015 r tak to jsi jako já: já měl jitrničku taky výborná snídaně Tady je ještě hromada chutnejch věcí a nikdo už nemůže
Únor 10, 201015 r Maká=pracuje=dře=potí se=nervuje se=rozčiluje se=prudí=řve se =nasírá se....atd Pracueje - ne dře - ne potí se - to znám / občas když mám vopici rozčiluje se - jo .. stará když prijdu nadranej prudí - taky vona nasíra se - to taky umí
Únor 10, 201015 r Autor jsem rád že zde dnes vládne pohoda a že jí jsem ji zde nastolil jak je zde krásně...pod dohledem empíka
Únor 10, 201015 r Autor Pracueje - ne dře - ne potí se - to znám / občas když mám vopici rozčiluje se - jo .. stará když prijdu nadranej prudí - taky vona nasíra se - to taky umí dobrý se taky nudíš co..ještě že tu máme tenhle chat co
Únor 10, 201015 r kurva to sem se nasmááál... jak cizímu neštěstí tak reakcím ))Zdravíčko čau no jsem rád že jsem ti zvedl náladu,ale kdybys věděl jak mi hoří a cuká palec
Únor 10, 201015 r Máro sehnal si Josefínu ??? Snídaně - 2x větrník + 2 věnečky :DDD tak to já nic takovýho neměl,ale větry mám parádní :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.