Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 wolové...nic takového....pracovní záležitosti....tady se totiž maká!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 maká ?? todle slovo sem jeste neslysel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zdravím, tak moje snídaně dnes byla výborná: Zabijačkovej gulášek a plno dalších chutných věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 z tebe bude typickej kancelářskej fízl libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zdravím, tak moje snídaně dnes byla výborná: Zabijačkovej gulášek a plno dalších chutných věcí tak to jsi jako já: já měl jitrničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) Jirko né, kolega dnes slavil 40 Editováno: 10. Únor 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 maká ?? todle slovo sem jeste neslysel ... Maká=pracuje=dře=potí se=nervuje se=rozčiluje se=prudí=řve se =nasírá se....atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tak to jsi jako já: já měl jitrničku taky výborná snídaně Tady je ještě hromada chutnejch věcí a nikdo už nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jirko né, kolega dnes slavil 40 kolega empík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Maká=pracuje=dře=potí se=nervuje se=rozčiluje se=prudí=řve se =nasírá se....atd Pracueje - ne dře - ne potí se - to znám / občas když mám vopici rozčiluje se - jo .. stará když prijdu nadranej prudí - taky vona nasíra se - to taky umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kolega empík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kolega empík? - nevim proč ale totalně mě to rozsekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 jsem rád že zde dnes vládne pohoda a že jí jsem ji zde nastolil jak je zde krásně...pod dohledem empíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Pracueje - ne dře - ne potí se - to znám / občas když mám vopici rozčiluje se - jo .. stará když prijdu nadranej prudí - taky vona nasíra se - to taky umí dobrý se taky nudíš co..ještě že tu máme tenhle chat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Tjn ... čekám kdy to adminům dojde a udělaj nám z toho Online :DDD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 tak jen ne OLINE ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no to bude aspon větší fofr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 hele děláš něco??? a co asi dělá Ondra----chladí palec ve sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 to ses hodnej jj to jsem celej já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 něco málo .... proč máro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kurva to sem se nasmááál... jak cizímu neštěstí tak reakcím ))Zdravíčko čau no jsem rád že jsem ti zvedl náladu,ale kdybys věděl jak mi hoří a cuká palec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Hele Simba - nějakej novej čumil :DD Nazdar ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no tak vidíš ondro donedávna ti horel a cukal jinej kus těla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Máro sehnal si Josefínu ??? Snídaně - 2x větrník + 2 věnečky :DDD tak to já nic takovýho neměl,ale větry mám parádní :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 V pohodě včera sem mi z toho skoro povedla uplést vánočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.