Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kdybys byl kamos tak to zaridis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Aby to nežralo benzín a nebylo to věčně zasraný nj , tie musky :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dave,piš aspoň háčky a čárky,po tobě to někdy nejde ani na po3 přečíst ze ake mas auto fabiu I alebo II? ty háček :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Jste to tu zas pěkně oživili A jak jinak než zas o hovnech Jinak Jirko pěknej avatar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 mluv česky , seš na českym fóru zozen si slovnik :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 TY MUŠKY TY ŠMEJDE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dík libore - sem věděl že empíkům se bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 TY MUŠKY TY ŠMEJDE !!! VYPNI CAPSLOCK ty smejde :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zejtra mám pracovní den v brně --- Aquapakr - Zoo a tak ... Chtel bych navstivit Black Diamond ... nevis kde to je ? :)D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 zober so sebou aj deti , potesich ich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 kua kluku prober se, do koho prudis ... neni rozumny vlist do hospody a prudit nejvetsiho borce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Dík libore - sem věděl že empíkům se bude líbit No tak u Máry mi bylo jasný, že to nepochopí, ale ty Jirko už si přece jen dál, takže slovo praxe neznamená, že jsem už empík a ani jím být nechci;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 mám FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ˇF1 myslíš ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zejtra mám pracovní den v brně --- Aquapakr - Zoo a tak ... Chtel bych navstivit Black Diamond ... nevis kde to je ? :)D ee to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 ˇF1 myslíš ne ? tak kdybych to napsal tak si Dave myslí že mám závodní monopost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ? Libor chodí do policejní akademie,kuva máte tam Mahonyho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 jde nahrát nějak webka za skypu??máte s tím někdo nějakou zkušenost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ? mám to jako povinnou půlroční praxi, pak jdu zas na rok do školy a chci jít ke státním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Libor chodí do policejní akademie,kuva máte tam Mahonyho?? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 NO jen si ze mě dělejte prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 my a dělat si prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 mám to jako povinnou půlroční praxi, pak jdu zas na rok do školy a chci jít ke státním Kluku to je jasny Chces bejt statnak :DD .))) Promin ale fízl jako fízl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 no nic ... budu až v pátek .. tak se mějte pěkně....moc se neserte ... atak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.