Únor 10, 201015 r Dave,piš aspoň háčky a čárky,po tobě to někdy nejde ani na po3 přečíst ze ake mas auto fabiu I alebo II? ty háček :D:D:D:D:D
Únor 10, 201015 r Jste to tu zas pěkně oživili A jak jinak než zas o hovnech Jinak Jirko pěknej avatar
Únor 10, 201015 r Zejtra mám pracovní den v brně --- Aquapakr - Zoo a tak ... Chtel bych navstivit Black Diamond ... nevis kde to je ? :)D
Únor 10, 201015 r kua kluku prober se, do koho prudis ... neni rozumny vlist do hospody a prudit nejvetsiho borce !!!
Únor 10, 201015 r Dík libore - sem věděl že empíkům se bude líbit No tak u Máry mi bylo jasný, že to nepochopí, ale ty Jirko už si přece jen dál, takže slovo praxe neznamená, že jsem už empík a ani jím být nechci;)
Únor 10, 201015 r no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ?
Únor 10, 201015 r Zejtra mám pracovní den v brně --- Aquapakr - Zoo a tak ... Chtel bych navstivit Black Diamond ... nevis kde to je ? :)D ee to netuším
Únor 10, 201015 r no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ? Libor chodí do policejní akademie,kuva máte tam Mahonyho??
Únor 10, 201015 r no počkej .. takže jestli tomu rozumim tak nejsi ani empik ale vlasne empik v zauceni jo ? mám to jako povinnou půlroční praxi, pak jdu zas na rok do školy a chci jít ke státním
Únor 10, 201015 r mám to jako povinnou půlroční praxi, pak jdu zas na rok do školy a chci jít ke státním Kluku to je jasny Chces bejt statnak :DD .))) Promin ale fízl jako fízl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.