Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 dobre ranko:)))vcera vecer jaka chujavica bola u nas, rano len zaveje ostali...uz ma to nebaviiii što takóje : chujavica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 tak co palec Ondro....furt bolí neřád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 co je s váma lamy????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 došlo zboží,tak jsem skládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 tak co palec Ondro....furt bolí neřád? upřímě.....dneska je to nejhorší mám to celý otelký,zarudlý...mám docela bobky jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 upřímě.....dneska je to nejhorší mám to celý otelký,zarudlý...mám docela bobky jak to dopadne navštiv raději lékaře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 nazdar Ptáááci !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 kde ste ?? Dneska probiha hromadne honeni vocasu ?? Kua a ja zas o nicem nevim ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 ty honelnik ty si sa vcera s detmi po akvaparku a zoo prechadzal tak drz tlamu lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 kde ste ?? Dneska probiha hromadne honeni vocasu ?? Kua a ja zas o nicem nevim ( máš mezery...hon í se pravidelně každej pátek..tak si to napiš do kalendáře ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ty hele Dave...kdy bude novej avatar...? Co s tím děláš takový štráchy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 (editace) ...pokládám za svou povinnost sdělit Vám tu všem i když nevím co je na tom pravdy: Jestli se Vám stane, že za jízdy v noci Vám někdo hodí vejce na přední sklo, hlavně nespouštějte stěrače ani nestříkejte vodu !!!! Na skle by se vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a už byste vůbec nic neviděli. Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou pravděpodobností byste byli okamžitě okradeni !!! Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa "nehody", pokud možno na místo bezpečné a osvětlené. Jde o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní zloději. Pošlete dál tuto zprávu. PS. : Tento text jsem právě dostal z velmi dobrého zdroje. Fakt to není žádná srandička. Editováno: 12. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Ty hele Dave...kdy bude novej avatar...? Co s tím děláš takový štráchy.... kiez by som mal cas na taketo veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 (editace) nekecej že nemáš chvilku..nedávno jsi psal, že kšefty nic moc..tak musíš mít času prostě nevíš jak na to co :) Editováno: 12. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 tak já vás už dnes zdrvím z domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 navštiv raději lékaře..... jj musel jsem jít,to už nešlo vydržet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 no a co on na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Bubeníček taky dneska nic...to je úroveň..jdu domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 no a co on na to no když to uviděl tak se zhrozil jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 zachrochtal blahem a připravil pilku co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 nazdar hospodo omlouvám se v absenci... problemy s autikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 zachrochtal blahem a připravil pilku co to prej když to nedopadne dobře mám tam zaánět jak prase apokud se to nezlepší tak asi špitál to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 nazdar hospodo omlouvám se v absenci... problemy s autikem co sa stalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 tak jak vám to jde v práci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.