Únor 15, 201015 r já včera koukal na Sáblíkovou .. to byl nášup o 2 kategorie .. ta by měla jezdit s chlapama aby ji někdo stačil
Únor 15, 201015 r konecne tu niekto je som myslel ze umrem od nudy:D pozri predchadzajucu stranku som tam dal nejake fotky )
Únor 15, 201015 r Dobré ráno, dnes jsem četl, dobrou reklamu na škoda servis , kdyžtak vám to sem naskenuju
Únor 15, 201015 r Nejvíc mě pobavilo: " za srovnatelné peníze získá zákazník v autorizovaných servisech vyšší kvalitu služeb" auto.PDF Upraveno Únor 15, 201015 r od baris
Únor 15, 201015 r hele fízle , sem v práci nemám čas si číst takový romány Kuci sem vám ani neřek -- uz je to tak sem PLYNAŘ
Únor 15, 201015 r to je fajn,když je práce i jako koníček :smich: :smich: co jste měly k obědu? ani bych se nedivil,kdyby fazole a podobné laskominy Upraveno Únor 15, 201015 r od azriel
Únor 15, 201015 r mno jelikož jsem doma sám a jsem línej zvednout telefon a objednat si nějakej samoser,tak si udělám rybí prsty s kroketama to je taky jediné co v tý lednici je ... njn půlka měsíce,před pravidelnym velkym nákupem
Únor 15, 201015 r joooo to znaaam.. vcera sem coural po kuchyni .. a po otevření všech skříněk ( každou minimálně 3x ) sem musel uznat že tam nic neni :DDD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.