Únor 16, 201015 r Autor začíná to prdelkou a pusou a končí to fuj nechal by jsi si říct co...koloušku
Únor 16, 201015 r Autor nene, ale při pomyšlení na tvůj podělanej neumytej a opruzenej zadek se mi chce .......blejt... :) Upraveno Únor 16, 201015 r od Marek
Únor 16, 201015 r co takto pusa na prdelku? :smich: :smich: myslíš tohle? ty ses ale fajnšmekr :smich:
Únor 16, 201015 r chlapy já vám nezávidim vůbec nic... hovada fekální a ještě se k tomu přiznaj aspoň to tady žije Upraveno Únor 16, 201015 r od azriel
Únor 16, 201015 r Autor AZRIEL: napsal jsem SZ Standovi...dá ti místo presesionál...outsider co jsi chtěl...
Únor 16, 201015 r Autor chlapy já vám nezávidim vůbec nic... hovada fekální a ještě se k tomu přiznaj aspoň to tady žije NO ALE MI NEMÁME ŽÁDNÝ FOTO JAKO TY..PRASÁKU
Únor 16, 201015 r ze sa ti to take nechnutnosti chcelo hladat:D ale tak asi to mas zmaknute ked si to tak lahko nasiel...... lol
Únor 16, 201015 r nic ... prasáku perverzní :rolleyes: davidenqo:tuhle jsem čuměl na jednom serveru na rychlí prachy a tohle vyskočilo jako pod okno ... si říkám copak to je zase za reklamu ... a vono na mě vybaflo tohle Upraveno Únor 16, 201015 r od azriel
Únor 16, 201015 r Autor ze sa ti to take nechnutnosti chcelo hladat:D ale tak asi to mas zmaknute ked si to tak lahko nasiel...... má to v záložkách-oblíbených, jen kliknout
Únor 16, 201015 r Autor nic ... prasáku perverzní já a pervezrní...zamysli se nad sebou.....ta fotka hovoří za vše.....chudák tvoje účetní...k čemu ji asi v práci nutíš
Únor 16, 201015 r Autor nic ... prasáku perverzní davidenqo:tuhle jsem čuměl na jednom serveru na rychlí prachy a tohle vyskočilo jako pod okno ... si říkám copak to je zase za reklamu ... a vono na mě vybaflo tohle výmluva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.