azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 tohle se mi stalo minulý týden u OBI v kolíně .. jedu u krajnice .. cumim... říkám si hele mulba ,ji rozjedu ...a ona to byla dlažební kostka .. málem mi volant zlámal prsty... až na rozervaný silentbloky v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Dave : ty si proste satan jednou ti urcite pujcim auto .... Azi , to vis dneska je velka poptavka ... takze ukojit potreby jednotlivce je dost tezke Jsem rad ze aslepon tebe moje diky potesilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 :D:D:D mi to priponemulo snoubordakov jak tam ten typek lietal na tom obrovskom ciernom aute a zrazal snehuliakov az raz....to snehuliak bolo betonovy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 tohle se mi stalo minulý týden u OBI v kolíně .. jedu u krajnice .. cumim... říkám si hele mulba ,ji rozjedu ...a ona to byla dlažební kostka .. málem mi volant zlámal prsty... až na rozervaný silentbloky v poho :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: som rad ze v tom nejsom sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Hoši to by jste neveřili : Sef si koupil s buchtou(blondyna) tady od nas novej mobil ( stejnej )cca 14 dni, tak si to chvalej jak jim to slape..... A najednou buchta rika , kua mi zmizely kontakty a data z kalendare... cely to mam nejaky divny, tak ze to restartuje.... "zadejte pin " 1 - nespravny kod , 2 - nespravny kod tak frajerka ze prej to je pomrdany tak torestartuje , 3 - nespravny kod , sim karta zablokovana Rikam si pekne .... tak rika sefovi , hele cinkni Ajtakovi at nam da PUK , tak sem jde pro telefon...... Najednou zacne rvat ze ho nemuze najit ... co myslite ??? Bloncka si vzala jeho telefon jak ji nesel jeji pin tak mu to blokla !! Jaaaa myslel ze zdechnu kdyz sem to tu poslouchal z druhy mistnosti :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 ...nic neprekvapive....blondyna... :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 co bych neudělal pro kolegu prasáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Azi , ty to ocenis ... tak ti to poslu ratemypoo.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 (editace) a pri svojej divokej prechadzke som videl aj toto grc Editováno: 16. Únor 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 takhle tu grkat ???... prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 ale ty tu srat mozes co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Azi , ty to ocenis ... tak ti to poslu ratemypoo.com aj ta krajta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 btw : jak dopadla montaz Azi ... klaplo to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 čekám na mechanika od forda .... ted končil v práci,tak už jsem nachystanej vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Takze zatim nic jo.... No tak snad to dneska dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 taky doufám.... snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Ty mechanici jsou cisla :DD ... cas to je relativni pojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 polo sedan som myslel ze som videl...neviem co sa vam tam zobrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Dave tesis se az vas ve ctvrtek vyklepem v hokeji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 ja to ani nesledujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 dostanou jak maly kluci ... Šatan je mimo... ...myslim že dostanou jak slovenský hokejistky od kanady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Videl bych to na verejny linčovani po zapase s nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 letos na slovensku bude vedro ... jánošíci budou pálit hokejky :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 aj gaborik je mimo...uvidime:) ale zeny zabodovali 0:18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.