Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:D tohle se mi stalo minulý týden u OBI v kolíně .. jedu u krajnice .. cumim... říkám si hele mulba ,ji rozjedu ...a ona to byla dlažební kostka .. málem mi volant zlámal prsty... až na rozervaný silentbloky v poho :D

Dave : ty si proste satan :D jednou ti urcite pujcim auto lol .... Azi , to vis dneska je velka poptavka ... takze ukojit potreby jednotlivce je dost tezke :D Jsem rad ze aslepon tebe moje diky potesilo :)

:D:D:D:D

mi to priponemulo snoubordakov jak tam ten typek lietal na tom obrovskom ciernom aute a zrazal snehuliakov az raz....to snehuliak bolo betonovy:D

:D tohle se mi stalo minulý týden u OBI v kolíně .. jedu u krajnice .. cumim... říkám si hele mulba ,ji rozjedu ...a ona to byla dlažební kostka .. málem mi volant zlámal prsty... až na rozervaný silentbloky v poho :D

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

som rad ze v tom nejsom sam :D

Hoši to by jste neveřili :

Sef si koupil s buchtou(blondyna) tady od nas novej mobil ( stejnej )cca 14 dni, tak si to chvalej jak jim to slape.....

A najednou buchta rika , kua mi zmizely kontakty a data z kalendare... cely to mam nejaky divny, tak ze to restartuje....

"zadejte pin " 1 - nespravny kod , 2 - nespravny kod

tak frajerka ze prej to je pomrdany tak torestartuje , 3 - nespravny kod , sim karta zablokovana ;)

Rikam si pekne .... tak rika sefovi , hele cinkni Ajtakovi at nam da PUK , tak sem jde pro telefon......

Najednou zacne rvat ze ho nemuze najit ... co myslite ??? Bloncka si vzala jeho telefon jak ji nesel jeji pin tak mu to blokla !!

Jaaaa myslel ze zdechnu kdyz sem to tu poslouchal z druhy mistnosti :DDD

...nic neprekvapive....blondyna... :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

co bych neudělal pro kolegu prasáka :D

a pri svojej divokej prechadzke som videl aj toto

Volkswagen_Polo_Sedan_2003_3.jpg

grc

Upraveno od davidenqo

takhle tu grkat ???... prase ;)

ale ty tu srat mozes co :D

Azi , ty to ocenis ... tak ti to poslu ratemypoo.com

aj ta krajta ...

:smich:

btw : jak dopadla montaz Azi ... klaplo to ??

čekám na mechanika od forda .... ted končil v práci,tak už jsem nachystanej vyrazit

Takze zatim nic jo.... :D No tak snad to dneska dopadne

taky doufám.... snad to klapne

Ty mechanici jsou cisla :DD ... cas to je relativni pojem

polo sedan som myslel ze som videl...neviem co sa vam tam zobrazilo :D

Dave tesis se az vas ve ctvrtek vyklepem v hokeji ? :D

ja to ani nesledujem :D

dostanou jak maly kluci ... Šatan je mimo... ...myslim že dostanou jak slovenský hokejistky od kanady

Videl bych to na verejny linčovani po zapase s nama :D

letos na slovensku bude vedro ... jánošíci budou pálit hokejky :smich: :smich: :smich: :smich:

aj gaborik je mimo...uvidime:)

ale zeny zabodovali 0:18 :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.