Únor 17, 201015 r Autor já mám hubu velkou......a taky potřebuju vyšťourat něce z mezi zubů...takže můžeš...párátko
Únor 17, 201015 r já mám hubu velkou......a taky potřebuju vyšťourat něce z mezi zubů...takže můžeš...párátko Podle sebe nesuď ostatníí
Únor 17, 201015 r já im že jsem byl první a vim,že když někdo přijde,tak ostrouhá,protože vždycky budu první já a další je už druhej
Únor 17, 201015 r Autor já im že jsem byl první a vim,že když někdo přijde,tak ostrouhá,protože vždycky budu první já a další je už druhej přesně jako Jirka druhej Upraveno Únor 17, 201015 r od Marek
Únor 17, 201015 r Autor já im že jsem byl první a vim,že když někdo přijde,tak ostrouhá,protože vždycky budu první já a další je už druhej taky záleží kde jsi byl první je to od sebe malinkej kousek
Únor 17, 201015 r Autor Bagr : ty ses z tech kamer uplne vyrachtanej , tady nas nemusis jenom pozorovat !! je to empíkáčskej šmírák a úchyl
Únor 17, 201015 r například???????????? on myslí asi něco jako poskakovat kolem hérečky a dělat ji šaška
Únor 17, 201015 r Bagr : ty ses z tech kamer uplne vyrachtanej , tady nas nemusis jenom pozorovat !! nejsem na kamerách, mam tu hromady smluv, tak pracuju A stejnak ta vaše debata je.. no.. radši nic
Únor 17, 201015 r Autor on myslí asi něco jako poskakovat kolem hérečky a dělat ji šaška aha a jak dlouho poskakuješ????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.