baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 je to empíkáčskej šmírák a úchyl joo nevim kdo je tu úchyl a hned by chtěl přeblafnout Aziho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 nejsem na kamerách, mam tu hromady smluv, tak pracuju A stejnak ta vaše debata je.. no.. radši nic oooooo...o tobě...tak se zapoj s něčí smysluplným...snad pochopíme MP humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 joo nevim kdo je tu úchyl a hned by chtěl přeblafnout Aziho nemá se nabízet...kluk jeden ušatáááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 já neposkakuju ... včera mě opečovávála jak kdyby něco chtěla .. no a fakt že jo :smich: chtěla to ... tak jsem musel makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 oooooo...o tobě...tak se zapoj s něčí smysluplným...snad pochopíme MP humor sám si měl problémy, že se tu nic smysluplnýho neřeší a teď vytáhneš tohle, to mluví za vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) Má pravdu chlapec ( Mára) , hloupej kdo dává hloupější kdo nebere Editováno: 17. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 nemá se nabízet...kluk jeden ušatáááááááááááááááá tak nemůže vědět, že budeš tak pohotovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 sám si měl problémy, že se tu nic smysluplnýho neřeší a teď vytáhneš tohle, to mluví za vše no jasně....asi jsem dneska přepracovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Má pravdu chlapec ( Mára) , hloupej kdo dává hloupější kdo nebere a já ti pochválil rohatýho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 no jasně....asi jsem dneska přepracovanej z toho jak tu si celej den v hospodě? A dneska tu si nějak dlouho ne, to u tebe není zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 hovnocuc a bagrista se daly do kupy .. to snad ne .. vy jste se včera muchlovaly ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 a já ti pochválil rohatýho..... Právě proto ti lezu do prdele ne ? Sem rád že se ti líbí :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 hovnocuc a bagrista se daly do kupy .. to snad ne .. vy jste se včera muchlovaly ne? Hovnocuc ? já to s bagrem netáhnu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) no dobře .. plynař,ale to od hoven nemá tak daleko plyn a hovno jsou jako žloudek a bílek ve vajcu Editováno: 17. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 ty vole tady to je ale sebranka........jedinej koho znám osobně je Jirka, ale vy ostaní asi máte stejně dost jako on...no nakonec i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 hovnocuc a bagrista se daly do kupy .. to snad ne .. vy jste se včera muchlovaly ne? podle čeho tak soudíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 no dobře .. plynař,ale to od hoven nemá tak daleko plyn a hovno jsou jako žloudek a bílek ve vajcu hezkýýýýýýýýýýýýýý zanalec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 podle čeho tak soudíš? je vožralej nabo překouřenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 se přiznal,že mu leze do řiti a pochlebujou si jak dva 4% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 z toho jak tu si celej den v hospodě? A dneska tu si nějak dlouho ne, to u tebe není zvykem jsem tu po-pá 5:30-14:00 a sem tam si odzkočím dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 je vožralej nabo překouřenej i to je možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 se přiznal,že mu leze do řiti a pochlebujou si jak dva 4% 4%?...těch už je dneska mnohem víc....řekl bych tak 30% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 no dobře .. plynař,ale to od hoven nemá tak daleko plyn a hovno jsou jako žloudek a bílek ve vajcu Chceš říct že je jedno jestli si ti useru nebo vyseru do huby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 (editace) .jedinej koho znám osobně je Jirka počkej na jaře v trio kempu .. už z dálky mě poznáš .. takvý hovado se jen tak nevidí Evers: to zrovna ne tim bylo myšleno,že to jde ruku v ruce Editováno: 17. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Tady se na triocamp moc nehraje :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.