Únor 17, 201015 r Autor tak takovouhle odměnu si klidně odpustím, takže já nežádám nic neříkej...byl by jsi potěšen..
Únor 17, 201015 r kamarádi??? kurwy jste to ses asi trochu spletl, kurva seš ty, když posluhuješ šéfovi
Únor 17, 201015 r Autor to ses asi trochu spletl, kurva seš ty, když posluhuješ šéfovi ach jo......ne jdu radši domů
Únor 17, 201015 r neříkej...byl by jsi potěšen.. říkáš,že jsi v tom sběhlej a umíš to ze všech hulibrků nejlíp? .. kolik let máš praxe? :smich: :smich:
Únor 17, 201015 r Autor Takže já dneska mizím....vím že zde nebude již taková sranda...ale vydržte to do věčera max do zítřejšího rána...čus bambus lamy
Únor 17, 201015 r říkáš,že jsi v tom sběhlej a umíš to ze všech hulibrků nejlíp? .. kolik let máš praxe? :smich: :smich: jak myslíš, že se dostal na post vedoucího?
Únor 17, 201015 r Takže já dneska mizím....vím že zde nebude již taková sranda...ale vydržte to do věčera max do zítřejšího rána...čus bambus lamy Tak čau, a nezapomeň posloužit šéfikovi, než pujdeš
Únor 17, 201015 r Takže já dneska mizím....vím že zde nebude již taková sranda...ale vydržte to do věčera max do zítřejšího rána...čus bambus lamy A ráno na lačno ... bude toho slušná nálož !! :DD
Únor 17, 201015 r pstttt.......ještě nepomlouvejte, pořád tu špicluje .. úchylák jeden :smich: :smich:
Únor 18, 201015 r Autor radší zdrhnul .. už nemá čim by otočil karty to ne šmudlíku, ale taky nemůžu jen být v práci u NTB, ale musím se věnovat rodině...
Únor 18, 201015 r Autor http://www.novinky.cz/cestovani/191559-nej...ji-vyhnete.html dobrý na tom videu jsou dvě situace: 1) jak se Ti namíci snaží udržet ten kamiˇon rukama :) 2) Jak si ten cyklista při mávání do kamery dá na hubu :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.