Duben 21, 200916 r Autor tak je to oficiálně..mám odloučená pracoviště ...a taky kvůli riziku vzniku požáru je monitoring+máme EPS
Duben 21, 200916 r tak eps-ka je už snad standart v novějších firmach....tak se tady rozkřikuju že mam vegáč a už tady byli z prací ještě že jen zatim prkotiny Upraveno Duben 21, 200916 r od raca
Duben 21, 200916 r Autor koukám, že jsi tu nechal pivo a někam odběhl.....a já tu čučím sám... Upraveno Duben 21, 200916 r od Marek
Duben 21, 200916 r jj budu muset objednat new.....sakra jak tady píšu o pivu tak sem dostal chut na jedno oroseny sakra....škoda že nam zrušily nealko v plechovce v nouzi bylo dobry
Duben 21, 200916 r redbul tu neni ale je tu něco jinyho ted nevim jak se to přesně jmenuje...je to strašně dobrý ale děsně močopudny řikame tomu toi toi .... ...zatim stačí kavička
Duben 21, 200916 r potom se vždycky zech...u jako dobytek .... ale stejně asi na něj dojde fakt je to dobrý :-))
Duben 21, 200916 r tak je to marku Kalabria Energy nikde sem to ještě neviděl až u nás v napojaku tak omrkni obchodaky a pij jen v blízkosti wc :-).....jj co by si chtěl přes tejden choděj do knajpy jen zavislaci..... Upraveno Duben 21, 200916 r od raca
Duben 21, 200916 r no ty vole to je nápad!!!!!!! to by někoho fakt vytrestalo že mě to taky nenapadlo
Duben 21, 200916 r Autor tak hoší jdu už z hospody domů...mám hlad tak zase zítra...nebo možná se ještě stavím..jsem asi na foru závislej :-)
Duben 21, 200916 r Autor hele raco když jsi v práci..co jíš..já když jsem občas v noci tak jen žeru....už mám v sobě 8 knedlíků a omajdu....pane vrchní pívo...
Duben 21, 200916 r jim co mi herečka připraví....nejvic klasika chleba rohlik pomazanka vajičko párky apod normalní jídla moc ne....neděla mi dobře někdy o pulnoci omačka a navic sem linej to chodit ohřejvat .-)))...dneska se bohužel na mě vyprdla tak to vydim na bagetu :-(
Duben 21, 200916 r Autor já se občas učil , když jsem byl pod vlivem a docela mi to v palici i zůstalo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.