raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo jasne to se řekne lidem at neremcaj chapu........ :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak je to oficiálně..mám odloučená pracoviště ...a taky kvůli riziku vzniku požáru je monitoring+máme EPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) tak eps-ka je už snad standart v novějších firmach....tak se tady rozkřikuju že mam vegáč a už tady byli z prací ještě že jen zatim prkotiny Editováno: 21. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) koukám, že jsi tu nechal pivo a někam odběhl.....a já tu čučím sám... Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj budu muset objednat new.....sakra jak tady píšu o pivu tak sem dostal chut na jedno oroseny sakra....škoda že nam zrušily nealko v plechovce v nouzi bylo dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 dej si RedBull ať vydržíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 redbul tu neni ale je tu něco jinyho ted nevim jak se to přesně jmenuje...je to strašně dobrý ale děsně močopudny řikame tomu toi toi .... ...zatim stačí kavička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 toi toi-----bombá...zjist co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 potom se vždycky zech...u jako dobytek .... ale stejně asi na něj dojde fakt je to dobrý :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 napiš názef..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 je to tu nějaký chcípnutý...já a raca furt odbíhá do práce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) tak je to marku Kalabria Energy nikde sem to ještě neviděl až u nás v napojaku tak omrkni obchodaky a pij jen v blízkosti wc :-).....jj co by si chtěl přes tejden choděj do knajpy jen zavislaci..... Editováno: 21. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 neznám....že bych to někomu nabídnul v práci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no ty vole to je nápad!!!!!!! to by někoho fakt vytrestalo že mě to taky nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a pak že se nevypletí chodit do hospody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to je fakt tam se dozvíš plno vychytávek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak hoší jdu už z hospody domů...mám hlad tak zase zítra...nebo možná se ještě stavím..jsem asi na foru závislej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ok já tu budu asi pěkně dlouho už ted je mi blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak já se tady na chvilku zastavím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ahoj standis!!jak na chvilku řiká se do hadru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hele raco když jsi v práci..co jíš..já když jsem občas v noci tak jen žeru....už mám v sobě 8 knedlíků a omajdu....pane vrchní pívo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jim co mi herečka připraví....nejvic klasika chleba rohlik pomazanka vajičko párky apod normalní jídla moc ne....neděla mi dobře někdy o pulnoci omačka a navic sem linej to chodit ohřejvat .-)))...dneska se bohužel na mě vyprdla tak to vydim na bagetu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já jen na chvilku, musím se ještě malinko učit a nemůžu být na hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ztrestej jí..za to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já se občas učil , když jsem byl pod vlivem a docela mi to v palici i zůstalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.