Únor 19, 201015 r nazdar .... mazu dom dneska ve dvanact tak to potrebuji dat do kupy :DDD abych mohl vypadnout ... Maro : stalo to 50,-
Únor 19, 201015 r Autor nevím kdo tu chtěl minule přeblafnout Aziho no ty taky, ale bál jsi se to sem napsat....srábku
Únor 19, 201015 r Autor kuci , myslite na neco jinyho nez je huleni brk ?? chceš se přidat???????????? S váme je tedy prča..fakt...suchaři
Únor 19, 201015 r btw máro včera sem videl tvojeho dvojnika, sedel sem v obchodaku v restauraci a priklusali tam dva kravataci 1. manager - obchodnik , taštička + mobilek na uchu a porad neco řešil , 2 . ( já mu říkal Mára ) běhal okolo něj :DD vrchol všeho bylo když kravaťak nemohl odnest tac se zradlem pac mel plne ruce, doklusal mara a odnesl mu ho
Únor 19, 201015 r Autor tak pomáhat se musí...že jo......akorát že já jsem muž č. 1 Upraveno Únor 19, 201015 r od Marek
Únor 19, 201015 r Autor ja nevim jestli se hodim do tedle debaty , o huleni brk toho moc nevim tak to tě lituju....že je tvoje herečka v tomhle mimo mísu a nic ti nepředvede
Únor 19, 201015 r no ona o tom vi svoje , to je jak se rizenim auta - taky kouka dene jak jezdim ale nevi otom nic :DD me to nezajima ja to k zivotu nepotrebuju
Únor 19, 201015 r Autor kecáš...kdyby ti ho pořádně vyblafla...to by jsi pak bubnoval :) NEBO NEMÁ CO? :) Upraveno Únor 19, 201015 r od Marek
Únor 19, 201015 r Co si budem nahlavat na velikosti zalezi ... rozhodne je co nabidnout narozdil od tveho paratka..... vo kterym si tu posledne basnil
Únor 19, 201015 r tak pomáhat se musí...že jo......akorát že já jsem muž č. 1 ty si maximálně , žena muže č. 1
Únor 19, 201015 r Autor no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme oba domů......já budu vykořisťovat moje truhláře....budou mi přidělávat police ci mi v práci dělali... ...jo mám na práci lidi
Únor 19, 201015 r Autor nechapu proc mam 16 prizpevku ... kdyz sem jich napsal dneska ta 5 blbě to počítá..bývají tam i ty z předchozího dne...asi blbne příspěvkoměr
Únor 19, 201015 r no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme ja se šéfem k němu domů.......jo má na práci lidi no blahopřeju Upraveno Únor 19, 201015 r od Evers
Únor 19, 201015 r btw máro včera sem videl tvojeho dvojnika, sedel sem v obchodaku v restauraci a priklusali tam dva kravataci 1. manager - obchodnik , taštička + mobilek na uchu a porad neco řešil , 2 . ( já mu říkal Mára ) běhal okolo něj :DD vrchol všeho bylo když kravaťak nemohl odnest tac se zradlem pac mel plne ruce, doklusal mara a odnesl mu ho
Únor 19, 201015 r Autor knedlíček plněný uzeným a zelíčko ... tak to se zase vykáknu mažu domůůůůůů čus..v po
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.