Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nazdar .... mazu dom dneska ve dvanact tak to potrebuji dat do kupy :DDD abych mohl vypadnout ... Maro : stalo to 50,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 já padám taky ve 12h....co bych tu dělal...je pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nevím kdo tu chtěl minule přeblafnout Aziho no ty taky, ale bál jsi se to sem napsat....srábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 kuci , myslite na neco jinyho nez je huleni brk ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 kuci , myslite na neco jinyho nez je huleni brk ?? chceš se přidat???????????? S váme je tedy prča..fakt...suchaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ja nevim jestli se hodim do tedle debaty , o huleni brk toho moc nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 btw máro včera sem videl tvojeho dvojnika, sedel sem v obchodaku v restauraci a priklusali tam dva kravataci 1. manager - obchodnik , taštička + mobilek na uchu a porad neco řešil , 2 . ( já mu říkal Mára ) běhal okolo něj :DD vrchol všeho bylo když kravaťak nemohl odnest tac se zradlem pac mel plne ruce, doklusal mara a odnesl mu ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) tak pomáhat se musí...že jo......akorát že já jsem muž č. 1 Editováno: 19. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ja nevim jestli se hodim do tedle debaty , o huleni brk toho moc nevim tak to tě lituju....že je tvoje herečka v tomhle mimo mísu a nic ti nepředvede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 no ona o tom vi svoje , to je jak se rizenim auta - taky kouka dene jak jezdim ale nevi otom nic :DD me to nezajima ja to k zivotu nepotrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) kecáš...kdyby ti ho pořádně vyblafla...to by jsi pak bubnoval :) NEBO NEMÁ CO? :) Editováno: 19. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Co si budem nahlavat na velikosti zalezi ... rozhodne je co nabidnout narozdil od tveho paratka..... vo kterym si tu posledne basnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 tak pomáhat se musí...že jo......akorát že já jsem muž č. 1 ty si maximálně , žena muže č. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme oba domů......já budu vykořisťovat moje truhláře....budou mi přidělávat police ci mi v práci dělali... ...jo mám na práci lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nechapu proc mam 16 prizpevku ... kdyz sem jich napsal dneska ta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 ty si muž č. 1 to víme ...jen Tě škádlíme já vím Jirko....já vím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nechapu proc mam 16 prizpevku ... kdyz sem jich napsal dneska ta 5 blbě to počítá..bývají tam i ty z předchozího dne...asi blbne příspěvkoměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) no vidíš a hned nám ten čas hezky utíká.....a za 30 min jdeme ja se šéfem k němu domů.......jo má na práci lidi no blahopřeju Editováno: 19. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 nazdar Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 jirko to nebylo ftipný..ale vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 pravda neni vtipná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 knedlíček plněný uzeným a zelíčko ... tak sem se právě napápnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 pravda neni vtipná ty nejsi ftipnej...ty jsi trapnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 btw máro včera sem videl tvojeho dvojnika, sedel sem v obchodaku v restauraci a priklusali tam dva kravataci 1. manager - obchodnik , taštička + mobilek na uchu a porad neco řešil , 2 . ( já mu říkal Mára ) běhal okolo něj :DD vrchol všeho bylo když kravaťak nemohl odnest tac se zradlem pac mel plne ruce, doklusal mara a odnesl mu ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 knedlíček plněný uzeným a zelíčko ... tak to se zase vykáknu mažu domůůůůůů čus..v po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.