Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 no tak potěšiní podle mě vypadá jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 mě chlapci potěšily .. pěkný hokej ... hlavně tempo ve 3třetině No konec 3. třetiny se probrali, ale to už bylo pozdě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 mě se to líbilo..... ale hlavní je že postup máme jasný :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ja vas zdravim, tak koukam novy view fora a teda to pred tim bylo lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 mě se to líbilo..... ale hlavní je že postup máme jasný :smich: to jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ja vas zdravim, tak koukam novy view fora a teda to pred tim bylo lepsi Ahoj Tome, souhlasím. A hlavně mě vadí, že nebyla zachována historie, takže když dám najet na poslední příspěvek, tak mě to hodí stejně na začátek tématu A ještě takovej technickej, kam zimeli smajlíci? Mám tu jen ty základní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 no nic děvčata.. valim na berňák modlim se aby tam nebyla ta zlá paní jako posledně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) jsou zde..klikni na zobrazit vše... Editováno: 22. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jsou zde..klikni na zobrazit vše... už jsem na to taky přišel, ale je to jen v základu, když změníš vzhled na SkodaTech, tak nejsou, hold chybička se vloudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 já mám škodamodern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 já teď taky, ale nesedí mi ani jeden vzhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ani mě ne..na původním jsem měl ten celomodrej vzhled a to byla bomba.,....snad si zvyknu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tak časem si zvykneš no Ale nejvíc mě štve to jak jsem psal, že když dám přejít na poslední nepřečtený příspěvek, tak mě to hodí stejně na začátek, takže si to nezachovalo paměť toho minulího fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 napiš to PTiCOVI..jinak jsem si zvyknul na osádku této putyky...tak i forum přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak já už jsem si ty základní témata prolezl a označil jako přečtený, takže už mi to stačí NO to je taky fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jsme tu dneska zůstali sami, kde je Ondra s Jirkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Kua co to je ??? Proč se to tak sere .... jě to nějaký líný celý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tak za mě Škodatuning ... nejvíce podobné tomu co jsem měl :DD / celkově mi to přijde i rychlejší DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 no že by se to tu začalo zaplňovat? jen ten Ondra se ne a ne ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats a zase na prvním..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/192644-vety-kterymi-zeny-muzum-otravuji-zivot.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats a zase na prvním..... No to je ale překvanení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 viď...i já jsem v šoku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jsem z5 ... na finančáku byl hodný pán tak jsem si s nim i pokecal ... Dobrý den, oražte mi i kopii.Díky,za rok naschledanou. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) to je ale forum .. kurňa nějaký pomalý Editováno: 22. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.