baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 viď...i já jsem v šoku No dost mě to zarazilo To se jen tak nestává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 no vidíš...já mám kámošku na FÚ a ta za mě vše udělá...já to jen přepíšu a dám do podatellny..a jí různé upomínkové dárky :) ..to stejné i na dopravce-evidence vozidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Je to líné jak raní *ovno - kua docela mi chybí nejnovější přízpěvky ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> No dost mě to zarazilo To se jen tak nestává přesně....jsem tu jednou za čas a hned tohle vítězství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Je to líné jak raní *ovno - kua docela mi chybí nejnovější přízpěvky ( ZOBRAZ NOVÝ OBSAH...VPRAVO NAHOŽE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Je to líné jak raní *ovno - kua docela mi chybí nejnovější přízpěvky ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> přesně....jsem tu jednou za čas a hned tohle vítězství právě proto, ostatní se tu snažej a ty jim to takhle vyfoukneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ZOBRAZ NOVÝ OBSAH...VPRAVO NAHOŽE... Marek tu za chvílu bude dělat průvodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 TAK ŠMEJDÍM....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 kua je to tam tak blbe napsaný že sem si myslel že to neni tlačítko :DD For all - koukejte hlasovat !! http://www.cz.metalfest.eu/votes.php?action=voting&band_id=66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jirko nejde to...viz vlákno..co jis založil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 máš to nějaký pochcaný každýmu to jde :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 kdybys nekecal.....příště se na tebe...vyanáluju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jako myslíš vysereš jo ? :-D ... nebuď hrubej takhle po ránu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 normálně.....co je na tom k nepochopení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 nebuď hrubej takhle po ránu :DD asi jsem něco zaspal :smich: Já se v timhle bordelu neorientuju .. čekal jsem forum jako je na motorkari.cz..tam maj dobrej web,ale tohleto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 kua je to tam tak blbe napsaný že sem si myslel že to neni tlačítko :DD For all - koukejte hlasovat !! http://www.cz.metalfest.eu/votes.php?action=voting&band_id=66 Tak Jiříku, máš tam hlas, co bych pro tebe neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tak tu nezacláněj a mazej na motorkáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 asi jsem něco zaspal :smich: Já se v timhle bordelu neorientuju .. čekal jsem forum jako je na motorkari.cz..tam maj dobrej web,ale tohleto? jestli se neorientuješ, tak se zeptej Máry, ten je tu novej průvodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Baris..jsi wůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Baris..jsi wůl... dík viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ni zač.....úchyle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ROFL .... Baris je vůl mě rozšlehalo :DDD Azi : tady nejsme vypadlany jak motorkaři :DDD tak to máme složitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Azi koukej mi zahlasovat ( DIK ) hlasovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ni zač.....úchyle.... ale je lásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.