Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 přestaň tady s tou kapelou prudit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ROFL .... Baris je vůl mě rozšlehalo :DDD Jak málo tě potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Baris je homoušššššššššš....proč to musím odnášet já..najdi si někho jinýho..nějakýho spermohlta-řiťopicha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Azi koukej mi zahlasovat ( DIK ) hlasovat !!! Jirko, je tam nějaká výhra bo co, že sháníš hlasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Baris je homoušššššššššš....proč to musím odnášet já..najdi si někho jinýho..nějakýho spermohlta-řiťopicha... Ale tak Máro, nemusíš se tu přetvařovat Všichni už to o tobě stejně víme ty polykači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jirko, je tam nějaká výhra bo co, že sháníš hlasy? Nene , jen to že si tam budeme moct zahrát... To je lepší než všechny ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Nene , jen to že si tam budeme moct zahrát... To je lepší než všechny ceny Tak to je jasný Tak ať se to podaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak ono to asi nedopadne, ale tak dulezite je i se boje zucastnit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Azi : tady nejsme vypadlany jak motorkaři Kdo je u tebe vypatlanej? .. jsem taky bajker lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 azi jirka je už z tý muziky co se snaží hrát mimo..neber ho vážně....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Azi , no nekecej ze jezdis ? to me asi nenapadlo kdyz si to sem poslal :DDD se necerti, jenom te rejpu mezi pulky :DDD - co kdyby sme zahrali na motosraze co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 azi jirka je už z tý muziky co se snaží hrát mimo..neber ho vážně....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak ono to asi nedopadne, ale tak dulezite je i se boje zucastnit !!! to určitě, ale třeba jo, i když sem do hospody moc lidí nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) sice těd nemam na čem bych klopil zatáčky ... s tim se člověk asi musí narodit... a zakázat to nejde Prostě mam asi benzin v krvy :smich: Poslední mašina co jsem měl byla yamaha frz1000 exup ,na svoje roky trhač rodidel :smich: Editováno: 22. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo To je prostě Mára, se nediv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Takže vlasně biker nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 motorkář nemusí mít nutně mašinu .. bajker jsem,mam doma ješte 125MX na kros po poli a do lesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 No nebudem zacházet do zbytečnejch detailů :DD Já raději Choppery: DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo jé si ti nikdy nic podobnýho nestalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 No nebudem zacházet do zbytečnejch detailů :DD Já raději Choppery: DDD a proto máš FII na LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 To je prostě Mára, se nediv když už tak PAN Mára,...huba by Ti taky neupadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ne ? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 FII na lpg mám , páč nejsem buzna co blafe ptáky aby brala managerský plat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 když už tak PAN Mára,...huba by Ti taky neupadla nevyskakuj si tu na nás, když pak před šéfem klečíš a blafeš ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.