Únor 22, 201015 r Autor Baris je homoušššššššššš....proč to musím odnášet já..najdi si někho jinýho..nějakýho spermohlta-řiťopicha...
Únor 22, 201015 r Azi koukej mi zahlasovat ( DIK ) hlasovat !!! Jirko, je tam nějaká výhra bo co, že sháníš hlasy?
Únor 22, 201015 r Baris je homoušššššššššš....proč to musím odnášet já..najdi si někho jinýho..nějakýho spermohlta-řiťopicha... Ale tak Máro, nemusíš se tu přetvařovat Všichni už to o tobě stejně víme ty polykači
Únor 22, 201015 r Jirko, je tam nějaká výhra bo co, že sháníš hlasy? Nene , jen to že si tam budeme moct zahrát... To je lepší než všechny ceny
Únor 22, 201015 r Nene , jen to že si tam budeme moct zahrát... To je lepší než všechny ceny Tak to je jasný Tak ať se to podaří
Únor 22, 201015 r Azi : tady nejsme vypadlany jak motorkaři Kdo je u tebe vypatlanej? .. jsem taky bajker lol
Únor 22, 201015 r Autor azi jirka je už z tý muziky co se snaží hrát mimo..neber ho vážně....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Únor 22, 201015 r Azi , no nekecej ze jezdis ? to me asi nenapadlo kdyz si to sem poslal :DDD se necerti, jenom te rejpu mezi pulky :DDD - co kdyby sme zahrali na motosraze co ??
Únor 22, 201015 r azi jirka je už z tý muziky co se snaží hrát mimo..neber ho vážně....gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo
Únor 22, 201015 r Tak ono to asi nedopadne, ale tak dulezite je i se boje zucastnit !!! to určitě, ale třeba jo, i když sem do hospody moc lidí nechodí
Únor 22, 201015 r sice těd nemam na čem bych klopil zatáčky ... s tim se člověk asi musí narodit... a zakázat to nejde Prostě mam asi benzin v krvy :smich: Poslední mašina co jsem měl byla yamaha frz1000 exup ,na svoje roky trhač rodidel :smich: Upraveno Únor 22, 201015 r od azriel
Únor 22, 201015 r Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo To je prostě Mára, se nediv
Únor 22, 201015 r motorkář nemusí mít nutně mašinu .. bajker jsem,mam doma ješte 125MX na kros po poli a do lesa
Únor 22, 201015 r Autor Ty si taky mimo , proč sem posíláš odkaz na smajlíka ??? Hlavo jé si ti nikdy nic podobnýho nestalo....
Únor 22, 201015 r Autor No nebudem zacházet do zbytečnejch detailů :DD Já raději Choppery: DDD a proto máš FII na LPG
Únor 22, 201015 r když už tak PAN Mára,...huba by Ti taky neupadla nevyskakuj si tu na nás, když pak před šéfem klečíš a blafeš ho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.