Únor 22, 201015 r Autor Jirko, Baris...už toho nechte...je to dost trapný a serete mě s tím..jo...díky...jestli závidíte úspěch..velkej plat a moji funkci..tak to napiště rovnou a ne ty bláboly o hulení.... Upraveno Únor 22, 201015 r od Marek
Únor 22, 201015 r Jirko, Baris...už toho nechte...je to dost trapný a serete mě s tím..jo...díky...jestli závidíte úspěch..velkej plat a moji funkci..tak to napiště rovnou a ne ty bláboly o hulení.... ALe nečerti se Ale tak já to respektuju, a už to odemě neuslyšíš
Únor 22, 201015 r pokud si neděláš prdel..tak to beru.. nedělám, já nerejpu do někoho, kdo mi napíšeš, že se mu to nelíbí a vadí mu to.
Únor 22, 201015 r hmmm proč Vám ale nějak nevěřím????????????????? tomu věř Ale jak říká Jirka: "jenom nezapomeň že to víme A můžem to vždy použít " Takže si dávej pozor co píšeš ty o nás
Únor 22, 201015 r já ale nic neslíbyl a pokud ano,tak za pivko na sraze... :smich: Upraveno Únor 22, 201015 r od azriel
Únor 22, 201015 r já ale nic neslíbyl a pokud ano,tak za pivko na sraze... :smich: Mára ny srazy nejezdí, se nás bojí
Únor 22, 201015 r Autor tomu věř Ale jak říká Jirka: "jenom nezapomeň že to víme A můžem to vždy použít " Takže si dávej pozor co píšeš ty o nás .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> VYDÍRAT SE NENECHÁM
Únor 22, 201015 r Autor Mára ny srazy nejezdí, se nás bojí NEBOJÍM, ALE PROSTĚ NA TO NEJSEM...A VÍTE ŽE MÁM full TAK CO JINÝHO....
Únor 22, 201015 r Autor jooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats
Únor 22, 201015 r jooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no pěkný, ale nemusíš se tím chlubit stokrát za den
Únor 22, 201015 r Autor tohle je po 2... ...nevadí že neumíš počítat, já si to ale budu pamatovat... a třeba to někdy i použiju
Únor 22, 201015 r tohle je po 2... ...nevadí že neumíš počítat, já si to ale budu pamatovat... a třeba to někdy i použiju no tak den ještě nezkončil, takže tohle tvoje tvrzení nemá žádnou váhu, takže si to klidně pamatovat a používat můžeš jak chceš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.