Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) Jirko, Baris...už toho nechte...je to dost trapný a serete mě s tím..jo...díky...jestli závidíte úspěch..velkej plat a moji funkci..tak to napiště rovnou a ne ty bláboly o hulení.... Editováno: 22. Únor 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Bagříku : právě že šéf ho sráží na kolena tak si to tu vynahrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jirko, Baris...už toho nechte...je to dost trapný a serete mě s tím..jo...díky...jestli závidíte úspěch..velkej plat a moji funkci..tak to napiště rovnou a ne ty bláboly o hulení.... ALe nečerti se Ale tak já to respektuju, a už to odemě neuslyšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Bagříku : právě že šéf ho sráží na kolena tak si to tu vynahrazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 pokud si neděláš prdel..tak to beru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Tak jestli bagr bude držet kušnu tak já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 hmmm proč Vám ale nějak nevěřím????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jenom nezapomeň že to víme A můžem to vždy použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 pokud si neděláš prdel..tak to beru.. nedělám, já nerejpu do někoho, kdo mi napíšeš, že se mu to nelíbí a vadí mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Ok lamy....beru Váš slib... .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 hmmm proč Vám ale nějak nevěřím????????????????? tomu věř Ale jak říká Jirka: "jenom nezapomeň že to víme A můžem to vždy použít " Takže si dávej pozor co píšeš ty o nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) já ale nic neslíbyl a pokud ano,tak za pivko na sraze... :smich: Editováno: 22. Únor 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 já ale nic neslíbyl a pokud ano,tak za pivko na sraze... :smich: Mára ny srazy nejezdí, se nás bojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tomu věř Ale jak říká Jirka: "jenom nezapomeň že to víme A můžem to vždy použít " Takže si dávej pozor co píšeš ty o nás .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> VYDÍRAT SE NENECHÁM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Mára ny srazy nejezdí, se nás bojí NEBOJÍM, ALE PROSTĚ NA TO NEJSEM...A VÍTE ŽE MÁM full TAK CO JINÝHO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 já ale nic neslíbyl a pokud ano,tak za pivko na sraze... VYDÍRÁNÍ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 ¨Jestli čekáš že si ty smajlíky budu otvírat v dalšim okně , tak zapoměň :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 VYDÍRAT SE NENECHÁM si ještě povíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 takže vlastně žádná změna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 jooooooooooooooooooo http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no pěkný, ale nemusíš se tím chlubit stokrát za den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tohle je po 2... ...nevadí že neumíš počítat, já si to ale budu pamatovat... a třeba to někdy i použiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 vsichni vime ze to pocita blbe tak to neni moc objektvini Maro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Jirko to je ZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVIST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 tohle je po 2... ...nevadí že neumíš počítat, já si to ale budu pamatovat... a třeba to někdy i použiju no tak den ještě nezkončil, takže tohle tvoje tvrzení nemá žádnou váhu, takže si to klidně pamatovat a používat můžeš jak chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.