Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak já to dneska balím...zítra vezu mámu k doktorovi a pak jdu já s manželkou a malou k zubaři.....no to bude zase dobře prožitý volno.....tak zítra mějte se...a Romane čekám na zprávu...brou....

Vloženo

no ja ani nevim....ani jedny dvakrat nemusim.....ale asi je fakt že rusaci jsou nam bližší tak by mohli vyhrat a vůbec bych se nedivil kdyby bylo prodloužení

Vloženo

mě je to jedno rano vstavam v 5hod a jestli pujdu spat ted nebo za hodinu nehraje roli.....aspon bude drama,jen nevim jestli musi prodloužení rozhodnout nebo můžou bejt ve finale penalty.

Vloženo

mě to neva...když mívala manželka takovy pozdně odpolední směny tak sem pro ni jezdil kolem pulnoci nebo jedny rano a vstaval kolem paty...ale to sem se snažil schrupnout odpoledne když to šlo.......neda se nic dělat: když chceme práci nezbyva než se přizpusobyt

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...