Květen 10, 200916 r Autor Tak já to dneska balím...zítra vezu mámu k doktorovi a pak jdu já s manželkou a malou k zubaři.....no to bude zase dobře prožitý volno.....tak zítra mějte se...a Romane čekám na zprávu...brou....
Květen 10, 200916 r no ja ani nevim....ani jedny dvakrat nemusim.....ale asi je fakt že rusaci jsou nam bližší tak by mohli vyhrat a vůbec bych se nedivil kdyby bylo prodloužení
Květen 10, 200916 r mě je to jedno rano vstavam v 5hod a jestli pujdu spat ted nebo za hodinu nehraje roli.....aspon bude drama,jen nevim jestli musi prodloužení rozhodnout nebo můžou bejt ve finale penalty.
Květen 10, 200916 r mě to neva...když mívala manželka takovy pozdně odpolední směny tak sem pro ni jezdil kolem pulnoci nebo jedny rano a vstaval kolem paty...ale to sem se snažil schrupnout odpoledne když to šlo.......neda se nic dělat: když chceme práci nezbyva než se přizpusobyt
Květen 10, 200916 r no vypada to že asi jo :-( ja se teda taky chystal,že se budu věnovat paní domácí ale ta usnula na gauči tak sem ještě zůstal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.