Marek Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak já to dneska balím...zítra vezu mámu k doktorovi a pak jdu já s manželkou a malou k zubaři.....no to bude zase dobře prožitý volno.....tak zítra mějte se...a Romane čekám na zprávu...brou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Marku poptám to a barvu dám vědět.Dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 pěkný doufám, že jsi si to užil.... docela jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Hokej nemá chybu! Koukáte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 já ne.kolik to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 2:1 pro Rusko ale je to hodně vyrovnané utkání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 a luxusní podívana.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jsem zvědavej jak to nakonec dopadne.Fandim Rusku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 no ja ani nevim....ani jedny dvakrat nemusim.....ale asi je fakt že rusaci jsou nam bližší tak by mohli vyhrat a vůbec bych se nedivil kdyby bylo prodloužení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 raca: prodloužení nechci! Jsem ochrápanej a nechci být dlouho vzhuru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mě je to jedno rano vstavam v 5hod a jestli pujdu spat ted nebo za hodinu nehraje roli.....aspon bude drama,jen nevim jestli musi prodloužení rozhodnout nebo můžou bejt ve finale penalty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak to se moc nevyspiš člověče.Já potřebuju minimálně 7 hodin spánku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mě to neva...když mívala manželka takovy pozdně odpolední směny tak sem pro ni jezdil kolem pulnoci nebo jedny rano a vstaval kolem paty...ale to sem se snažil schrupnout odpoledne když to šlo.......neda se nic dělat: když chceme práci nezbyva než se přizpusobyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 raca: kde jsou všichni? To už chrápou nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 no vypada to že asi jo :-( ja se teda taky chystal,že se budu věnovat paní domácí ale ta usnula na gauči tak sem ještě zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Přesilovka...tak jsem ted zvědavej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 kanada vyrovna v oslabení...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nééééééééééé....je to pěknej zápas,fakt že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 jj hrat takovy finale naši tak to asi ani nedokoukam...nadherny drama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Přesně tak.Kanada bez brankáře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 to poteče vodky :-)))) no ja letim chrnět tak zatim čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Nádhernej zápas!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Dobrý ránko hokejový nadšencíííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdar a sílu načelníku!!!.... hmmm eh....vlastně vedoucí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.