davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 par krat zahrali dobre a uz nato serou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 že bych měl takový štěstí???????????????????????? snad joooooo to né, takhle potěšit tě nemůžu přišel jsem se na tebe podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 http://www.novinky.cz/krimi/193034-mladik-sledoval-hokej-rano-unaveny-s-autem-narazil-do-stromu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 to né, takhle potěšit tě nemůžu přišel jsem se na tebe podívat no to jsem nadšenej..opravdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 no to jsem nadšenej..opravdu.... já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 nazdar .. bych těm pošťákům ukopl prdel se opře o zvonek a čeká .. tak jsem toho moc nenaspal po noční :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 no ale kdyby nezavonil tak se zase nasereš že nezvonil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 to já bych si tam vklidu došel,protože na noční odcházim v 17:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 jo pošta ta se nezavděčí nikomu :) .) a mazej spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 dobrej no co jako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 dobrej tak na to se povesit .... na lak se podivam snad tam nic neni .. az budu dneska montovat pruzinky :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 čus Jiříku......hele koli tě stála přestavba na LPG...klidně SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 24990,- sem platil + plná zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Uvažuješ ? Nebo proč se ptáš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 to jde....a udělali to precizně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 http://www.novinky.cz/krimi/193036-muz-chtel-z-automobilky-vynest-dily-prilepene-na-svem-tele.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 dobrej tak na to se povesit .... na lak se podivam snad tam nic neni .. az budu dneska montovat pruzinky :DD tak potom chcem presny popis ako si to robil lebo z tych navodov som mimo a aj video ako ti to ide:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Nevim jestli jsem schopnej na to odpovědět teď - mám najeto nějakých 2000km - zatim bez problému (ťuk ťuk) Trochu sem se bál aby nevrzela třeba přístrojovka bo tak něco/ale v tomto ohledu montáž proběhla precizně. Nezůstal po nich bordel ani nic jiného, ráno jsem přivezl a odpoledne jsem odížděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) jasná věc vezmu kameru Ono by to bylo včera ale neměl jsem kleště a rokou to nepovolim ( Editováno: 24. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 jaký pružinky montuješ Jirko..něco mi uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 pada mu hlava nabok tak si dava pruzinky aby mu dobre drzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Na to samootevírání kufru Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) kua sem nejde vlozit video ? odkaz je tady video Editováno: 24. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 som to bol pozret ale vyzera to ze to pojde celkom lahko odpojit no uvidime:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.