davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Na to samootevírání kufru Máro si davaj pozor ked to odmontujes nech ta neprivru dvere:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Normalne stojim a dvere mam opreny o hlavu + 1 vzpera horsi je povolit tu hlavicku kterou pricvaknes ke dverim od teee tyče ... snad to pujde ... koukal sem na navod a maj to v rucniku ve sveraku a povolujou to klicem ... oblepim to izolackou vezmu do dvou klešti a snad to nebude dělat haryky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Na to samootevírání kufru Máro a jak to mám asi vědět ty joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ti to oznamuju tak to vis ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 aha..to víš já tu nejsem každej den 7,5h jako někdo :) abych to vypátral, pokud jsi to někam již psal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 to akoze ja som to vypattral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 ja to nikde nepsal , ses prvni komu sem to rekl BTW - trochu uz moji starou sere Dave jak mi kazdej den pises na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 tak pošli ICQ mě a budeme si psát spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 (editace) 334***066 - tady mas at mám od kluka klidek :_DDD Editováno: 24. Únor 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Máro uč se : ŠÉF MI ŠEL PRO JÍDLO :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 ..tak šup autorizuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Máro uč se : ŠÉF MI ŠEL PRO JÍDLO :DD já měl od šéfa 3měsíce grátis garáž v práci pro auto po švárovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 ja to nikde nepsal , ses prvni komu sem to rekl BTW - trochu uz moji starou sere Dave jak mi kazdej den pises na ICQ :D:D ze ta huba neboli ze kazdy den:D dva dni mam tvoje icq a vcera si tam vobec nebol aked stym ma taky problem kludne si mozme popisat spolu ak zavidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 ..tak šup autorizuj ked budem doma potom bude vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 :smich: No radeji sem tam nebyl :DD ale vzkaz si mi tam nechal :DDD :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 ked budem doma potom bude vsetko to bylo na Jirku....ty joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 moje je todle máro 175784427 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 a seš vůl nebo co!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 to bylo na Jirku....ty joudo no neviem kto tu je nechapavy... :DD::DD:D:D:D::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Dyt si psal at ti dam na dejva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 a seš vůl nebo co!!!!!!! :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 si se v tom trochu zamotal CO ? ))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 takže to před tím bylo davídka jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 No jasny sem to tam psal :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Co tu zas blázníte? Chudák Mára teď neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.