Únor 24, 201015 r Na to samootevírání kufru Máro si davaj pozor ked to odmontujes nech ta neprivru dvere:D
Únor 24, 201015 r Normalne stojim a dvere mam opreny o hlavu + 1 vzpera horsi je povolit tu hlavicku kterou pricvaknes ke dverim od teee tyče ... snad to pujde ... koukal sem na navod a maj to v rucniku ve sveraku a povolujou to klicem ... oblepim to izolackou vezmu do dvou klešti a snad to nebude dělat haryky
Únor 24, 201015 r Autor aha..to víš já tu nejsem každej den 7,5h jako někdo :) abych to vypátral, pokud jsi to někam již psal ..
Únor 24, 201015 r ja to nikde nepsal , ses prvni komu sem to rekl BTW - trochu uz moji starou sere Dave jak mi kazdej den pises na ICQ
Únor 24, 201015 r 334***066 - tady mas at mám od kluka klidek :_DDD Upraveno Únor 24, 201015 r od Evers
Únor 24, 201015 r Autor Máro uč se : ŠÉF MI ŠEL PRO JÍDLO :DD já měl od šéfa 3měsíce grátis garáž v práci pro auto po švárovi
Únor 24, 201015 r ja to nikde nepsal , ses prvni komu sem to rekl BTW - trochu uz moji starou sere Dave jak mi kazdej den pises na ICQ :D:D ze ta huba neboli ze kazdy den:D dva dni mam tvoje icq a vcera si tam vobec nebol aked stym ma taky problem kludne si mozme popisat spolu ak zavidi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.