Březen 1, 201015 r Ty vole ... sem videl v patek MPky .... delali zatah tady na frajery co stojej v modry zone , vylezl z auta - vyfotil - napsal blocek - zalezl vyjel zajel o auto dal ( stejna rada ) vylezl - vyfotil - blocek - zalezl vyjel zajel o auto dal .......................... Stojim tam , cumim na to ... a rikam si dopice to to nemohl dojit tech 5 metru ( 2 startuje autak a prejiždi ... ) Tady je fakt všechno možný
Březen 1, 201015 r no to tady taky ne, le tak někde se zastaví a obejde se to pěšky, ne že se popojíždí od auta k autu
Březen 1, 201015 r Autor i to je možný no u nás se rozdávaj pokuty pěšky a když jede rychle tak za ním utíkáte????
Březen 1, 201015 r Autor No ty si dement já,,,proč...vy tam u vás hele mažu domů na knedlo-bůčko-zelo...pa prdelky Upraveno Březen 1, 201015 r od Marek
Březen 1, 201015 r já,,,proč...vy tam u vás hele mažu domů na knedlo-bůčko-zelo...pa prdelky tak jen běž čau
Březen 1, 201015 r Cao Ondro , tak jaka u tebe ??? Bagře nemám - jenom 9 zrušili mi člena ( sem neplatič )
Březen 1, 201015 r Cao Ondro , tak jaka u tebe ??? Bagře nemám - jenom 9 zrušili mi člena ( sem neplatič ) no jo, toho jsem si nevšiml, že se nestydíš ALe tak i 9 je dost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.