Evers Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 No .. tak klubové výhody sem nevyužíval ... a na sraz hospody to maj klubový clenove s přirážkou tak so z toho :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Jakto? nejezdíš na SH sraz? No to ne, právě naopak, až bude sraz hospody (jestli teda někdy vubec bude ) Tak nečlenové platěj ostatním pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 no zatim porad furt blby,jeste se to bude chvili hojit,ale apom uz s nim trosku pohnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 tak to je mazec no, že s tim máš takový problémy:( tak snad to bude co nejdřív OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 jj trošku se to komplikuje,doufám že už brzo to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 jeden palec a jak komplikuje život viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Masaker ... takze porad doma Ondro ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 dneska to už asi nestinu,ale zitra jak pujdu na kontrolu to pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 jasný, nepospíchej, když tě to bolí, času dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Co CO co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 stěrač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 ja tady mam asi 8 balicku co musim poslat takze to tu chystam a zitra to poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) no to z tebe budou mít na poště radost Editováno: 1. Březen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) oni jsou už na toto připraveni,tak tam chodím občas Editováno: 1. Březen 2010, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 takže když tě viděj z okna, tak zavíraj přepážky a utíkaj se schovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 tak většinou jsou to jen obálky,takže myslím v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 no tak to hned mění situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 asi vás opustím,´malá mě přemlouvá ať si jdeme hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 tak to běž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 (editace) neboj,pc mám poblíž jen to ale tak nebudu moci sledovat,i když teď už se tady toho asi moc dít nebude Editováno: 1. Březen 2010, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Ondro poslal jsem ti SZ..došla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 neboj,pc mám poblíž jen to ale tak nebudu moci sledovat,i když teď už se tady toho asi moc dít nebude teď to tu je už mrtvý no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Ondro poslal jsem ti SZ..došla? jj díky moc Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 zkouším všechny verze co tu jsou a ze všech mě bolí nějak oči,fakt ta nová verze fora stojí za 2 věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 panové loučim se , mám toho tu na posrání pak rovnou pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.