Březen 1, 201015 r No .. tak klubové výhody sem nevyužíval ... a na sraz hospody to maj klubový clenove s přirážkou tak so z toho :DD
Březen 1, 201015 r Jakto? nejezdíš na SH sraz? No to ne, právě naopak, až bude sraz hospody (jestli teda někdy vubec bude ) Tak nečlenové platěj ostatním pivko
Březen 1, 201015 r no zatim porad furt blby,jeste se to bude chvili hojit,ale apom uz s nim trosku pohnu
Březen 1, 201015 r oni jsou už na toto připraveni,tak tam chodím občas Upraveno Březen 1, 201015 r od spineshank
Březen 1, 201015 r neboj,pc mám poblíž jen to ale tak nebudu moci sledovat,i když teď už se tady toho asi moc dít nebude Upraveno Březen 1, 201015 r od spineshank
Březen 1, 201015 r neboj,pc mám poblíž jen to ale tak nebudu moci sledovat,i když teď už se tady toho asi moc dít nebude teď to tu je už mrtvý no
Březen 1, 201015 r zkouším všechny verze co tu jsou a ze všech mě bolí nějak oči,fakt ta nová verze fora stojí za 2 věci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.