spineshank Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 no ani néé ,poslední mapa 200/0 a já skore 52/16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Byl si dycky dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 jj jsem skromnej,já to vím lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 kdy dojdeš taky zapařit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Nevim ... dneska to vidim na par lahvacu a komp, vsechno mi nejak sere tak se odreaguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tak dojdi,pár jich sejmeme a hned nám bude oboum líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 no tak jo , nic ... tahnu do.... tak vecir na tom .. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 zduř holoto.......koukám , že pan Ondra se zde již vyskytuje...že by palec konečně odpadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 dobre ranko sak aj bez palca sa da zit:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 čau Dave, koukám, že už si vyměnil ty značky za něco lepšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 no nazdar, ano este by sa to malo ale hybat:D nejak to nic nerobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dave good avatar !! Lepší než ta autoškola !! Nazdar ... dělal si něco s tim lakem DavE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 no nazdar, ano este by sa to malo ale hybat:D nejak to nic nerobi jako že by třeba srala jo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dave good avatar !! Lepší než ta autoškola !! Nazdar ... dělal si něco s tim lakem DavE? nazdar nazdar diky:D este zatial nic ale za cca 1000km idem na garancnu prehliadku cize tam im to vsetko spocitam co mi vadi a prekaza si si nasiel predsa aj ty nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ten byl hodně zákeřnej Máro, Ty máš střechu čistou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jako že by třeba srala jo???? bohuzial si ich da len dole skoda ze? take hovinko , to by bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Vcera sem si na to vzpomnel kdyz sem jel okolo sveho auta tak sem vylez a kouknu ( nejdriv sem teda musel utrit tu 5cm vrstvu sracek co tam po zime je ) a vidim 2x cca 1-2 cm černá čárka ( Ale zase si říkám, že by mi mohli nastříkat i ten bok když už v tom budou za nějakej měnší doplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ja som auto umyval pred nedavnom cize som tam sracky nemal:D ja som v jednom to zlabe nemal ani jednu tak som sa potesil ze super a potom pozrem druhu a tam ich uz bolo asi 5 a uplne v pred pri celnom skle tam bola az taka pavucinka popukana, len zas necham im auto na tyzden sa mi moc nechce... snad ti to spravia, to myslis to co si tu aj daval foto ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 hoši dneska zde mám velikou opravu....budu tu NONSTOP dnes od 6:00 do zítřka přes no než se to vymění .....to bude ode mě příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Jojo ten škrábanec... No uvidíme - mám taky 2000 do garančky tak pak jim to tam pěkně povim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) tu je hla, pan prasklina Editováno: 3. Březen 2010, autor: davidenqo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 přesně takhle velký 2 kurvy tam mám !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 tato je uplne najvecsia cca 5mm, ostane su mensie ale aj tak... panove videli ste uz ten clanok o novej fabii RS??? ja ju chci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 aaaa ozaj Tomas86 ma dnes narodeniny, tak teda vsetko najepsie ))) -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 TAK TAK UŽ MU JE CELÝCH 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.