Březen 3, 201015 r hele a co ten tvůj vypálenej utrejch...pošleš vzorek???? však jsem ti psal, ať si přijedeš na SH sraz
Březen 3, 201015 r Autor To onééé už to mám zabalenééé !! ... Báro ohledně not - je jich cca 40 a jaký jsou kromě: BUM, BÁC.......BUCH, ŽUCH, PLÁC..ŘACH.....
Březen 3, 201015 r To onééé už to mám zabalenééé !! ... Báro ohledně not - je jich cca 40 super!! tesim sa na to, cez vikend si to namontujem by si mi mohol odfotit ako to mas uz take hotove aj stou podlozkou, alebo to je tak jak je to na navode? len tam ma inu tu pruzinu tusim...cize ked budes mat cas tak mi to cvakni diky:P
Březen 3, 201015 r si to precitaj este raz... preco by som mal byt ja stpid...? tam je napisane ze je to stupid a ne ze si stupid:D
Březen 3, 201015 r bodaj by ti do rana chodidla ochlpateli Kua Máro , ten slovenskej šaman tě proklel !!! ... Těma notama tě nechci zatěžovat...
Březen 3, 201015 r Autor http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/193723-penize-z-charitativnich-koncertu-live-aid-byly-zneuzity-na-nakup-zbrani.html proč to někoho ještě v dnešní době překvapuje...NIKDY NIKAM NEPOSÍLÁM NIC....
Březen 3, 201015 r Autor bodaj by ti do rana chodidla ochlpateli a ty až se najíš tak se ti ho*no promění v ježka a ven půjde bodlinama dopředu
Březen 3, 201015 r Autor noty dalsi Tu máš !! Holoto !!! ale Jirko..na to ti snad skočí jedině Dejv......
Březen 3, 201015 r Dave co ten avatar??nějaká známá?? ten avatar musim este nejak spravit aby sa hybal a bohuzial ziadna znama
Březen 3, 201015 r Máro zkusil sem to , nemuzes mi to mit za zle Ale tam jak je napsano dalsi tam noty jsou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.