Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 diky )) maro ty menaji jsem se upsal..no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 To onééé už to mám zabalenééé !! ... Báro ohledně not - je jich cca 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 hele a co ten tvůj vypálenej utrejch...pošleš vzorek???? však jsem ti psal, ať si přijedeš na SH sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Hele Barísku víš že nejezdím na ofiko srazíky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 To onééé už to mám zabalenééé !! ... Báro ohledně not - je jich cca 40 a jaký jsou kromě: BUM, BÁC.......BUCH, ŽUCH, PLÁC..ŘACH..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 To onééé už to mám zabalenééé !! ... Báro ohledně not - je jich cca 40 super!! tesim sa na to, cez vikend si to namontujem by si mi mohol odfotit ako to mas uz take hotove aj stou podlozkou, alebo to je tak jak je to na navode? len tam ma inu tu pruzinu tusim...cize ked budes mat cas tak mi to cvakni diky:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 a jaký jsou kromě: BUM, BÁC.......BUCH, ŽUCH, PLÁC..ŘACH..... co to je? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 NOTY NA BUBEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Cvaknu ti to... je to stupid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 NOTY NA BUBEN hmmm ja ze nejaky porňáš poriadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Cvaknu ti to... je to stupid proč je Dave stupid?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 si to precitaj este raz... preco by som mal byt ja stpid...? tam je napisane ze je to stupid a ne ze si stupid:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to je jedno...je tam stupid a psal to tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 bodaj by ti do rana chodidla ochlpateli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 bodaj by ti do rana chodidla ochlpateli Kua Máro , ten slovenskej šaman tě proklel !!! ... Těma notama tě nechci zatěžovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dave co ten avatar??nějaká známá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/193723-penize-z-charitativnich-koncertu-live-aid-byly-zneuzity-na-nakup-zbrani.html proč to někoho ještě v dnešní době překvapuje...NIKDY NIKAM NEPOSÍLÁM NIC.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 bodaj by ti do rana chodidla ochlpateli a ty až se najíš tak se ti ho*no promění v ježka a ven půjde bodlinama dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 noty dalsi Tu máš !! Holoto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 zdar Ondro Jeho ségra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 noty dalsi Tu máš !! Holoto !!! ale Jirko..na to ti snad skočí jedině Dejv...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 zdar Ondro Jeho ségra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dave co ten avatar??nějaká známá?? ten avatar musim este nejak spravit aby sa hybal a bohuzial ziadna znama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Máro zkusil sem to , nemuzes mi to mit za zle Ale tam jak je napsano dalsi tam noty jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.