Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to sam vidis tady pise samotnej otaznik atd... to proste skace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 btw ... on tam má snad autorefresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 nic jdu dom cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to je jedno...důležitý je že skáče počet příspěvkůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 nic jdu dom cus jdi třeba do .....ty víš...viď..čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 btw ... on tam má snad autorefresh auto mám ale ne fresh ale FULL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jj máme tu u Ořechova prej docela slušný paitball,...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jj máme tu u Ořechova prej docela slušný paitball,...... paintball je super Ondro, dnes přišel asi balíček od tebe, tak se pro něj večer stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 copak ...zvyšuješ cenu vozu:) a snažís se dohnat moji FULL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 copak ...zvyšuješ cenu vozu:) a snažís se dohnat moji FULL no to fakt ne, nechtěl bych mít tvoje auto Ale tak víš co, byví mě na autě něco dělat a ne si to všechno objednat a pak jen čumět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to víš...když na to mám..mám FULL to není o tom že Tě to baví....kdyby Tě to opravdu bavilo máš např. 120 nebo trabíka a makáš na něm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 to víš...když na to mám..mám FULL to není o tom že Tě to baví....kdyby Tě to opravdu bavilo máš např. 120 nebo trabíka a makáš na něm.. právě že to o tom je, neříkám, že bych třeba klimatizaci nechtěl, ta mi tam chybí, ale auto ve full bych si nekoupil, takle můžu pořád něco vymejšlet a dodělávat, jako většina lidí tady na foru A jo, máme doma i 110ku a makáme na ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 já to beru, ale koupit si F juniora a dělat z něj RS je trochu divný / to je příměr /...a hlavně drahý...ne jen díly ale počítat se musí i tvoje práce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 jinak climatronic je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 já to beru, ale koupit si F juniora a dělat z něj RS je trochu divný / to je příměr /...a hlavně drahý...ne jen díly ale počítat se musí i tvoje práce..... nemám juniora mam komforta s pár příplatkama a dobrým motorem Jo a climatronic super je to uznávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 http://www.stream.cz/video/440046-fenomen-embrya-varlata-cervi-nejhorsi-jidla-sveta ble... jinak ten junior nebyl na tebe ale myšlen jako příklad...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 nemám juniora .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> mam komforta s pár příplatkama a dobrým motorem .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Jo a climatronic super je to uznávám tak já zase radší 1,2 ale full než 1,4 "soc" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ble... jinak ten junior nebyl na tebe ale myšlen jako příklad...... Tak to je hnus joo jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) no nic, jdu. Měj se:) Editováno: 3. Březen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 čus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 paintball je super Ondro, dnes přišel asi balíček od tebe, tak se pro něj večer stavím super,včera posláno dnes dodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) nazdar tlamy tak mam odmakáno a do neděle volno .. jooo to se mi to bude válet Editováno: 3. Březen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Nic , du na poštu ( na hajzl ) ... hotit ti tam ( do hajzlu ) onééé (hovno) ... Je to srozumitelnější ? super tesim az dojde to onéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 JÓÓÓÓ http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats nie kazdy ma tolko casu ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ahoj Barine : jo zase o hovnech :D:D:D vidim ze si si to aj ty vsimol ze vzdy ked pride tak jeho prve slova su: chvilu tu nejsom a zas o hovnach :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.