Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nazdar , máro skoč si do Lidla , maj tam energy drinky za 5,90 / ks :DD můžeš to chlastat jako vodu ( akorát bacha aby si z toho neměl nějakou srdeční arytmii ... bo jak se to pica pise nepotřebuju je....takováhle oprava je jednou za cca 3-4 roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 kakyho hmota ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Ahoj Libore , prisel si vcas uz to rozjizdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 čau Jirko, já to tušil, že to dnes zas začne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 sem si to myslel ,tak te nemuzu zklamat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 humusácká holoto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nebuď nervózní tak co je holotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 sem si to myslel ,tak te nemuzu zklamat to si hodnej, moc si toho cením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 a dám to sem a dám...a just jo.. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 to si hodnej, moc si toho cením co ceníš....zuby...a máš je vyčištěný????.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) a dám to sem a dám...a just jo.. http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no jooo no jooo Editováno: 4. Březen 2010, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 co ceníš....zuby...a máš je vyčištěný????.gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> já si je ráno čistil:P A co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 já taky, byl jsem na skok doma vyvenčit psa a tak jsem udělal i hygienu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 já taky, byl jsem na skok doma vyvenčit psa a tak jsem udělal i hygienu ha a je to tady, pak že si v práci takovejch hodin tim se ti tvuj maraton v práci přerušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nepřerušil..neodpíchnul jsem si odchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no a ještě se s tím chlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 já mám volnou pracovní dobu...tzn..že nemusím mít plnej počet hodin a můžu si chodit kdy a jak chci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nazdar , máro skoč si do Lidla , maj tam energy drinky za 5,90 / ks :DD můžeš to chlastat jako vodu ( akorát bacha aby si z toho neměl nějakou srdeční arytmii ... bo jak se to pica pise to poznam tu srdcovu arytmiu 4 redbuly za noc:D som bol jak vystreleny:D:D:D jj u nas v akcii ked su v lidli tak su za 8 korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Ahoj Libore , prisel si vcas uz to rozjizdim to by nebol den dnom keby tu neboli hovinka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 ty evíku pocuvaj nevies kolko to trva to onéééé z cr na sr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 No Dave , je to tak trochu jak se rikana na picu , videl bych to ze oneeee by jim mohlo trvat tak 2 dny ( cize zitra ?? ) slo to doporucene tak snad brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 :smich: :smich: :smich: neviem preco ale strasne ma to rozsmialo to onéééé :D:D:D:D:D:D:D okje okej ja len ze ci to pride do vikendu, nech to mozem u babky na dvore montovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 no snad jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.