spineshank Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 dobré odpoledne,sem před chvílí vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 přeju dobré ráno ..vyhajanej .. spokojenej.. až na tu kurewskou zimu a vědomí,že v 17:00 jdu zas do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 já ještě dnes venku nebyl a doma zima není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Tak co Dave co kurf ... slape to ... Ráno mě to zradilo / ale bylo to zamrzle jak pes ... tak se ani nedivim :DD zatim pohoda:D skoda ze sa to neda aj sklopit by som sa stym hral by som z okna otvaral a zatvaral:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 tak dnes som bol u garancneho technika ze co mam za problem, povedal som mu o tom nepravidelnom chode motora po nastartovani, ze tam skusia novy software,ze by to malo byt potom okej, potom budu mi menit ventilator lebo mi huci ked ho mam na prvom stupni pusteny a este si odfotil tu strechu tie praskliny a ze to poslu do MB tak uvidime.cez tyzden ho tam zaveziem na garancku a mi spravia aj ten ventilator a ten motor, to som fakt zvedavy ci to pojde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 tak a zase ráno dneska -13,5°C ......už mě to ale vážně se*e ...a včera tady byla vánice jako na blázen...kdy to už skončí...ta blbá zima... JINAK DOBRÉ RÁNKO (t)lamy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) nazdar držtičko tady jen -8,5 ,ale ráno šoking jak prase .. jedu si z práce a na kruháku vidim jet fichtla .... borec na tim seděl ,jako by mu byla asi zima...no nic jdu to opět zaspat -13,5 to byslíš na ukrajině ne? Editováno: 9. Březen 2010, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Dobré ráno Taky mě ta zima už se.re Včera večer jsem na benzínce nemohl otevřít ani ten kryt nádrže jak byl přimrzlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 tak si to měl pochc.. prý to pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 nazdar držtičko tady jen -8,5 ,ale ráno šoking jak prase .. jedu si z práce a na kruháku vidim jet fichtla .... borec na tim seděl ,jako by mu byla asi zima...no nic jdu to opět zaspat .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> -13,5 to byslíš na ukrajině ne? woe..u nás...a mazej chrápat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ce je s váma...jste zamrzlí nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 kuwa ondro napiš něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Nazdar ... fakt na hovno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 takhle pozdě se chodí do hospody??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 no tady to zas žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Maro ... nejak moc prace ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ty woé každej prej má mco práce...jen koukám že prd z empíka nic nedělá...čus baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Pouze a jen pro Barise http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 ty woé každej prej má mco práce...jen koukám že prd z empíka nic nedělá...čus baris čau Marku, ani já dnes nemám čas, to jen ty děláš uplný hov.no a otravuješ tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Pouze a jen pro Barise http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no vždyť to říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Baris-------Ty jsi wůůůůůůůůůůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 wůůl ne ale bejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 hmmm BEJK...to jsem i já ale znamení....jinak jsem buchar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 buchar říkáš jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.