baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ja konkretne nie, ale moj skrecok spi na pilinach a nestazuje sa ty si teda, sám si spíš pohodlně a jeho necháš na pilinách sám si do nich lehni a uvidíme jak si budeš ztěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Rofl ... křeček ... jooo to je názor co mááá váhu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 konečně téma jíný něž srací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no vidíte, ještě že mě tu máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 on si do tych pilin kde spi aj sere :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) no vidíte, ještě že mě tu máte jo to je opravdu terno....fakt... a myslím to upřímě Editováno: 10. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Máro - ja myslim ze to je jedno s druhym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 on si do tych pilin kde spi aj sere pěknej dobytek...to jsi mu neudělal záchod????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 on si na to nepotrpi idem pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 on si do tych pilin kde spi aj sere :smich: tak to by jste si rozuměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jo to je opravdu terno....fakt... a myslím to upřímě je mi to jasný, jak upřímě to myslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 on si na to nepotrpi idem pracovat prej pracovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 pěknej dobytek...to jsi mu neudělal záchod????? tak Dejv to bral podle sebe, takže záchod není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 idem pracovat zas si tu nevymejšlej ... pracovat..pff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 pánové dneska pouze do 12h............................................ale zase jedem na nákup do makra a dalších krámů.....to bude zase vopruz...zlatá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no to já do 5, ale pátek mám volnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to já ještě nevím ......tčeba si taky udělám malou sobotu už v pátek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no to já do 5, ale pátek mám volnej to budeš zase šmírovat u kamer????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD asi máš pravdu..já to taky nesnáším...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to já ještě nevím ......tčeba si taky udělám malou sobotu už v pátek.... správnej přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to je přístup vedoucího...víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD asi tak no, takže se vlastně nemáš s cím vytahovat Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to budeš zase šmírovat u kamer????? jsem snad tady ne a odpoledne asi pujdu ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats jen tak jako každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.