Březen 10, 201015 r ja konkretne nie, ale moj skrecok spi na pilinach a nestazuje sa ty si teda, sám si spíš pohodlně a jeho necháš na pilinách sám si do nich lehni a uvidíme jak si budeš ztěžovat
Březen 10, 201015 r Autor no vidíte, ještě že mě tu máte jo to je opravdu terno....fakt... a myslím to upřímě Upraveno Březen 10, 201015 r od Marek
Březen 10, 201015 r Autor on si do tych pilin kde spi aj sere pěknej dobytek...to jsi mu neudělal záchod?????
Březen 10, 201015 r jo to je opravdu terno....fakt... a myslím to upřímě je mi to jasný, jak upřímě to myslíš
Březen 10, 201015 r pěknej dobytek...to jsi mu neudělal záchod????? tak Dejv to bral podle sebe, takže záchod není potřeba
Březen 10, 201015 r Autor pánové dneska pouze do 12h............................................ale zase jedem na nákup do makra a dalších krámů.....to bude zase vopruz...zlatá práce
Březen 10, 201015 r no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD
Březen 10, 201015 r Autor no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD asi máš pravdu..já to taky nesnáším......
Březen 10, 201015 r to já ještě nevím ......tčeba si taky udělám malou sobotu už v pátek.... správnej přístup
Březen 10, 201015 r no takze vlasne maro dorazis domu az pozdejs po nas Courani po kramech nesnasim :DD asi tak no, takže se vlastně nemáš s cím vytahovat Máro
Březen 10, 201015 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats jen tak jako každý den
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.