Březen 10, 201015 r Autor jsem snad tady ne .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a odpoledne asi pujdu ven co to je tady....nevím
Březen 10, 201015 r Autor on se ale Liborku nevytahoval, nevytahoval... on si postežoval tak víš co Jirko...empík
Březen 10, 201015 r http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats jen tak jako každý den ale jsem těsně za tebou
Březen 10, 201015 r on se ale Liborku nevytahoval, nevytahoval... on si postežoval vytahoval, že končí ve 12
Březen 10, 201015 r Autor ježiš, čti pořádně, než něco vypustíš dál wole psal jsi že tu budeš do 5...tak co meleš....
Březen 10, 201015 r wole psal jsi že tu budeš do 5...tak co meleš.... no jo, ale že odpoledne pujdu nejspíš ven
Březen 10, 201015 r Autor no jo, ale že odpoledne pujdu nejspíš ven jdeš na procházku jo.....na špacír jo...a sám nebo s babičkou
Březen 10, 201015 r jdeš na procházku jo.....na špacír jo...a sám nebo s babičkou no nevím jesti ty máš v práci babičku, ale já eda rozhodně ne
Březen 10, 201015 r Máro : oni MPčka sami ven nesměj :DD .... nafasujou bločky a půjdou se proběhnout po městě ':DD
Březen 10, 201015 r Autor ještě né, on by pak Mára brečel to bych přeci nestihl...jako empík jistě znáš chvaty hmaty...a šel bych bez breku k zemi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.