Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Máro vždyť Liborek píše, že bys brečel až pak :"D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Máro : oni MPčka sami ven nesměj :DD .... nafasujou bločky a půjdou se proběhnout po městě ':DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 to bych přeci nestihl...jako empík jistě znáš chvaty hmaty...a šel bych bez breku k zemi k tomu nepotřebuji bejt u MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Máro vždyť Liborek píše, že bys brečel až pak :"D já bych nebyl v kómatu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Máro : oni MPčka sami ven nesměj :DD .... nafasujou bločky a půjdou se proběhnout po městě ':DD no asi nevíš o čem mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 No tak ze známosti by tě snad Libor K.O. ušetříl ne ? .. I když ono se to teleskopem ( zezadu ) blbě koordinuje :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 k tomu nepotřebuji bejt u MP já=188cmx 115kg..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no asi nevíš o čem mluvíš a co tedy budeš venku dělat????????????????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) No tak ze známosti by tě snad Libor K.O. ušetříl ne ? .. I když ono se to teleskopem ( zezadu ) blbě koordinuje :DD tak snad by mě zezadu vzal jen teleskopem.... Editováno: 10. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 já=188cmx 115kg..... no a co jako, když nevím, tak ti je tvoje váha k ničemu a jinak já mám 192cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 tý jo hezky velkej MP...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 a co tedy budeš venku dělat????????????????????????????????????????????????? ježiš, co ti je do toho, tady není určený jak ve fabrice u pásu co máš dělat, je to podle toho co se stane, kdo zavolá a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 tak snad by mě zezadu vzal jen teleskopem.... na tebe by nebyl potřeba ani teleskom, a ze zadu bych tě fakt nebral, fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Hoši ... 197 cm jo.. tak klíd :DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) ježiš, co ti je do toho, tady není určený jak ve fabrice u pásu co máš dělat, je to podle toho co se stane, kdo zavolá a tak se nečil...šmudlo......zítra nám to povíš co se dělo.... .gif" /> Editováno: 10. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Hoši ... 197 cm jo.. tak klíd :DDDD jo....že jsi mi tak v hradci nepřipadal...... prcku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 se nečil...šmudlo......zítra nám to povíš co se dělo.... .gif" /> hmm... neřeknu, nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Hoši ... 197 cm jo.. tak klíd :DDDD jasněěě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 na tebe by nebyl potřeba ani teleskom, a ze zadu bych tě fakt nebral, fuj tak sláva....budu ušetřen....ale máš pouta......to by se mi líbilo.....takhle na pár hodin u topení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 hmm... neřeknu, nejde to .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> no jasně služební tajemství co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jo....že jsi mi tak v hradci nepřipadal...... prcku Když si tam běhal na podpatkách se nediv :_D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 tak sláva....budu ušetřen....ale máš pouta......to by se mi líbilo.....takhle na pár hodin u topení hochu, kdy ty pochopíš, že jsem tu jen na praxi, takže žádný pouta, tak si nech zajít chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Když si tam běhal na podpatkách se nediv :_D tak tohle mě rozsekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 hochu, kdy ty pochopíš, že jsem tu jen na praxi, takže žádný pouta, tak si nech zajít chuť a co po praxi.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Když si tam běhal na podpatkách se nediv :_D a víš jak se v nich blbě řídí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.