Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Nevim ... podle toho jak budou dobrý 5% je povolenejch to je 350 lízátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 tak Jiříku čus zítra....a neulízej se....nemusí to být nutně lízátko..třeba i kolegyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 vy jste všici škodolibý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jo jsem tu taková velká rodina....šmejdů škodolibejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Nazdar Pešoure ... že by novej ksicht v hospodě?? Čus Máro - a hlavně se z toho nakupování neposer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 no vy ste sa tu pekne rozpisali teda , takto bezo mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 vzbudim se z mrtvice a vy tu zaflejmujete 6 stránek .. no to mi ho vyndej a pojd do mě z boku .... ale nezklamaly jste .. co stránka ani jeden duchaplný příspěvek ... tak se mi to líbí slečny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Azi , myslim ze MPík s Prudilem si dali zalezet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ?? :D:D okej ani sa mi nechce keby bola jedna dve strany ok, ale tolko nie:D kazdy mi zavidi ten kufor:D:D:D:D ze cooooo to jako jak si to spravil mozem to mat aj jaaa :smich: zajtra budem bez svojej fabci, rano ju vezem do skodovky a vecer bude hotova,novy soft maju nahrat kvoli nepravidelnemu chudu motora a budu davat dole celu palubovku kvoli tomu ventilatoru co mi huci na prvom stupni a potom klasika garancna prehliadka po 30tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 čest Everouši! já skočil jen tak na jedno a hned sem ksicht, to je strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Dave - nehuci to kvuli tomu ze mas v kasliku otevrenej ten zaver ??? Btw tu sracku s nepravidelnym chodem taky u me resili softem ... a je klidek... Jak si to instaloval... Me to teda neslape ted v zime kdyz to celou noc stoji tak se jim nechce ( -12 rano ) tak me by se taky nechcelo... jak si to dal ... pod ten plast ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 čest Everouši! já skočil jen tak na jedno a hned sem ksicht, to je strašný No .. myslim že bejt ksicht ... tak to si z toho vyšel ještě slušně :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Můžeš to nafotit jak si to tam napral ?? Me to totiž trochu zderofmovalo ten plastik ( pac ta podlozka je trochu vetsi a jak tam byla vule tak se to trochu zplaclo... tak jestli to nedela todle ... ( Prinejhorsim bych ty plasty vyndal .. beztak jsou nam na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Libore - parkování / mám firemák ... jak z toho ?? hele, tak když nepřídeš na to podání vysvětlení sám, tak se to bude řešit přes firmu No a jinak je to většinou nafocený jak stojíš, takže se z toho moc nevymluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Dík vole si kámoš... už chytáš ty MPčkářský manýry...... a já myslel že si jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jan říkám jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu? Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ... Nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ... Nechápu Tak to je s tebou už špatný, když se ani netrefíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc? Co tě nemá ,..... vždyť my jsme v práci Editováno: 10. Březen 2010, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 "I mistr tesař se někdy utne" Liborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 "I mistr tesař se někdy utne" Liborku tak musíš doufat, že jsou v Praze taky hodní a nebudeš to mít drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 jé soráč eve!!! já se přehlíd, rosekaný to měl Napster050 ono těch ošklivejch sluníčkovech fabulí jezdí víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.