Březen 10, 201015 r Autor tak Jiříku čus zítra....a neulízej se....nemusí to být nutně lízátko..třeba i kolegyně
Březen 10, 201015 r Nazdar Pešoure ... že by novej ksicht v hospodě?? Čus Máro - a hlavně se z toho nakupování neposer
Březen 10, 201015 r vzbudim se z mrtvice a vy tu zaflejmujete 6 stránek .. no to mi ho vyndej a pojd do mě z boku .... ale nezklamaly jste .. co stránka ani jeden duchaplný příspěvek ... tak se mi to líbí slečny
Březen 10, 201015 r Dave , to bylo o nicem .. ani to necti :DDD / co noveho ... ?? :D:D okej ani sa mi nechce keby bola jedna dve strany ok, ale tolko nie:D kazdy mi zavidi ten kufor:D:D:D:D ze cooooo to jako jak si to spravil mozem to mat aj jaaa :smich: zajtra budem bez svojej fabci, rano ju vezem do skodovky a vecer bude hotova,novy soft maju nahrat kvoli nepravidelnemu chudu motora a budu davat dole celu palubovku kvoli tomu ventilatoru co mi huci na prvom stupni a potom klasika garancna prehliadka po 30tis km
Březen 10, 201015 r Dave - nehuci to kvuli tomu ze mas v kasliku otevrenej ten zaver ??? Btw tu sracku s nepravidelnym chodem taky u me resili softem ... a je klidek... Jak si to instaloval... Me to teda neslape ted v zime kdyz to celou noc stoji tak se jim nechce ( -12 rano ) tak me by se taky nechcelo... jak si to dal ... pod ten plast ??
Březen 10, 201015 r čest Everouši! já skočil jen tak na jedno a hned sem ksicht, to je strašný No .. myslim že bejt ksicht ... tak to si z toho vyšel ještě slušně :DDD
Březen 10, 201015 r Můžeš to nafotit jak si to tam napral ?? Me to totiž trochu zderofmovalo ten plastik ( pac ta podlozka je trochu vetsi a jak tam byla vule tak se to trochu zplaclo... tak jestli to nedela todle ... ( Prinejhorsim bych ty plasty vyndal .. beztak jsou nam na hovno
Březen 10, 201015 r Libore - parkování / mám firemák ... jak z toho ?? hele, tak když nepřídeš na to podání vysvětlení sám, tak se to bude řešit přes firmu No a jinak je to většinou nafocený jak stojíš, takže se z toho moc nevymluvíš
Březen 10, 201015 r evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu?
Březen 10, 201015 r evers: jak někdy čtu tvoje příspěvky, (např. Bojler a péra) tak jsem i za ten ksicht rád. a co jinak, už máš opravenou mašinu? Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ... Nechápu
Březen 10, 201015 r jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc?
Březen 10, 201015 r Opravenou mašinu ?? Sem nějak mimo mísu jak ranní hovínko ... Nechápu Tak to je s tebou už špatný, když se ani netrefíš
Březen 10, 201015 r jinak jsem myslel, že v tuto dobu, je každý normální člověk v práci a co vy tu tak smrdíte u pc? Co tě nemá ,..... vždyť my jsme v práci Upraveno Březen 10, 201015 r od Evers
Březen 10, 201015 r "I mistr tesař se někdy utne" Liborku tak musíš doufat, že jsou v Praze taky hodní a nebudeš to mít drahý
Březen 10, 201015 r jé soráč eve!!! já se přehlíd, rosekaný to měl Napster050 ono těch ošklivejch sluníčkovech fabulí jezdí víc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.