Březen 10, 201015 r Snad ne Libore... vypatral jsem proc zmizel Daveho myšák asi mu zdrhnul viz video ...
Březen 10, 201015 r Pěší : nic se neděje ... oblíbená barva :DDDD Jinak ja dělám produkčního .. na druhym kompu makám :DDD
Březen 10, 201015 r Mě se to líbí .. a k tééé žlutééé by to bylo goood... akorát jak moc míň to svítí.. a co třeba policajti na to ??? Se jich zeptam až tam pudu vysvětlovat :DD
Březen 10, 201015 r já si myslim, že to svítí stejně, protože tam je čočka, akorát ten blinkr je na tom hůř, ale zeptat se můžeš
Březen 10, 201015 r jinak končim, musim taky pár hodnot vytvořit. dám kafíčko a jdu na to! čes gauneři
Březen 10, 201015 r Máš recht ... je tam černej podklad ... sklo je normál ... Akorát odkaz na něj je v .. .D
Březen 10, 201015 r Můžeš to nafotit jak si to tam napral ?? Me to totiž trochu zderofmovalo ten plastik ( pac ta podlozka je trochu vetsi a jak tam byla vule tak se to trochu zplaclo... tak jestli to nedela todle ... ( Prinejhorsim bych ty plasty vyndal .. beztak jsou nam na hovno presne tak ako hovoris:D tie plasty som tam nedal lebo ich to zmacklo a vyzeralo to blbo teraz to mam take hole len pruzinka a podlozka sak ked som to montoval som nechapal lebo jak si dal to video tak tu podlozku som nevidel a som rozmyslal ze jak sa ti to podarilo napchat do toho plastu , uplne som ze kokos to jak dokazal sak ta podlozka mala priklad "1cm" priemer a ten plast "0.8cm" som krutil hlavou ze to neni mozne:D tak som to tam ani nedal tak ale odfotim. este musim vyriet ako to tam upevnim aby to lietalo hore dole, videl som taku malu gumicku niekde v navode asi ju tam dam
Březen 10, 201015 r Máš recht ... je tam černej podklad ... sklo je normál ... Akorát odkaz na něj je v .. .D velmi pekne to cierne:)
Březen 11, 201015 r Autor jo a k tý práci, takhle bych se chtěl mít. celej den na netu! jo kamaráde, měl jsi se líp učit a ve škole dávat větší pozor
Březen 11, 201015 r Autor Hele Libore, kdybych sem Tomase nedokopal..tak tu není..prej mooooooc práce....
Březen 11, 201015 r Hele Libore, kdybych sem Tomase nedokopal..tak tu není..prej mooooooc práce.... si prostě nejlepší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.