Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 (editace) si prostě nejlepší .gif" /> já vím, ale od tebe mě to těší dvojnásob.....asi se nám tu rýsuje společný herký vztah...nikoliv však ale kamarádský, že jo Editováno: 11. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Dobre rano Tatka smoula teda si to dava .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> snad jsi se napoznal....honiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 já vím, ale od tebe mě to těší dvojnásob.....asi se nám tu rýsuje společný herký vztah...nikoliv však ale kamarádský, že jo to mě hřje u srdce, že tě to těší.... taky si myslím, ale opravdu jen kamarádský tohle fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 už mám jednoho známého PČR tak i druhej se bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva # navrhne britský zástupce omezit milování, # protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. # Italský zástupce na to reaguje: # "Hříšné to není, i Bůh řekl # 'Milujte se a množte se.'" # Francouzský zástupce se přidává: # "Nehygienické to není. # Dá se to řešit milováním ve sprše." # A český zástupce to dokončí: # "A namáhavé to taky být nemůže, # protože u nás to dělají i cikáni." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 No na to neco bude bratre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 snad jsi se napoznal....honiči Ale poznal a proc honic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 vždyť víš...Tome :::::::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 vždyť víš...Tome :::::::: Ja mam porad mit kam dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 už mám jednoho známého PČR tak i druhej se bude hodit páni, dnes si nějakej milej, copak se děje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Vcera si udelal velky nakup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva # navrhne britský zástupce omezit milování, # protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. # Italský zástupce na to reaguje: # "Hříšné to není, i Bůh řekl # 'Milujte se a množte se.'" # Francouzský zástupce se přidává: # "Nehygienické to není. # Dá se to řešit milováním ve sprše." # A český zástupce to dokončí: # "A namáhavé to taky být nemůže, # protože u nás to dělají i cikáni." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Ja mam porad mit kam dat .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> jasně do medvídka nebo plyšový želvičky co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 páni, dnes si nějakej milej, copak se děje? nic já jsem milej pořád...to jen vy to nějak nechápete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jasně do medvídka nebo plyšový želvičky co Bohatý zkušenosti viď Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nic já jsem milej pořád...to jen vy to nějak nechápete no když to říkáš ale tak problém bude spíš někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jasně do medvídka nebo plyšový želvičky co tak tomu rikas ty, ja tomu rikam žena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Bohatý zkušenosti viď Máro jsem šťastně ženat...pánové..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak tomu rikas ty, ja tomu rikam žena .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> nebo někdy i muž co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no když to říkáš ale tak problém bude spíš někde jinde no jasně u VÁS......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jsem šťastně ženat...pánové..... no teď jo, ale mládí si měl asi zajímavý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nebo někdy i muž co ale nezaváděj sem zas ty tvoje gay hrátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no jasně u VÁS......... jinde = u tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ale nezaváděj sem zas ty tvoje gay hrátky jáááá to Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jáááá to Tomas to ty tady zaměňuješ ženu za muže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.