Březen 11, 201015 r Autor si prostě nejlepší .gif" /> já vím, ale od tebe mě to těší dvojnásob.....asi se nám tu rýsuje společný herký vztah...nikoliv však ale kamarádský, že jo Upraveno Březen 11, 201015 r od Marek
Březen 11, 201015 r Autor Dobre rano Tatka smoula teda si to dava .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> snad jsi se napoznal....honiči
Březen 11, 201015 r já vím, ale od tebe mě to těší dvojnásob.....asi se nám tu rýsuje společný herký vztah...nikoliv však ale kamarádský, že jo to mě hřje u srdce, že tě to těší.... taky si myslím, ale opravdu jen kamarádský tohle fakt ne
Březen 11, 201015 r Autor Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva # navrhne britský zástupce omezit milování, # protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. # Italský zástupce na to reaguje: # "Hříšné to není, i Bůh řekl # 'Milujte se a množte se.'" # Francouzský zástupce se přidává: # "Nehygienické to není. # Dá se to řešit milováním ve sprše." # A český zástupce to dokončí: # "A namáhavé to taky být nemůže, # protože u nás to dělají i cikáni."
Březen 11, 201015 r už mám jednoho známého PČR tak i druhej se bude hodit páni, dnes si nějakej milej, copak se děje?
Březen 11, 201015 r Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva # navrhne britský zástupce omezit milování, # protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. # Italský zástupce na to reaguje: # "Hříšné to není, i Bůh řekl # 'Milujte se a množte se.'" # Francouzský zástupce se přidává: # "Nehygienické to není. # Dá se to řešit milováním ve sprše." # A český zástupce to dokončí: # "A namáhavé to taky být nemůže, # protože u nás to dělají i cikáni."
Březen 11, 201015 r Autor Ja mam porad mit kam dat .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> jasně do medvídka nebo plyšový želvičky co
Březen 11, 201015 r Autor páni, dnes si nějakej milej, copak se děje? nic já jsem milej pořád...to jen vy to nějak nechápete
Březen 11, 201015 r nic já jsem milej pořád...to jen vy to nějak nechápete no když to říkáš ale tak problém bude spíš někde jinde
Březen 11, 201015 r Autor tak tomu rikas ty, ja tomu rikam žena .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> nebo někdy i muž co
Březen 11, 201015 r Autor no když to říkáš ale tak problém bude spíš někde jinde no jasně u VÁS.........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.