Tomas86 Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 No zacinam se v tom tady docela pekne ztracet kdo kde s kym a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 to ty tady zaměňuješ ženu za muže páč Tomase znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 No zacinam se v tom tady docela pekne ztracet kdo kde s kym a jak .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> no přeci Ty a s každým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no přeci Ty a s každým a Mára se všema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nazdar nazdar tak som dnes bez auticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 a Mára se všema to nebylo od tebe moc hezké..kamaráde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nazdar nazdar tak som dnes bez auticka nazdár máš ho v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 to nebylo od tebe moc hezké..kamaráde.... tak promiň kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 omluva se přijímá.....Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak to jsem rád, si správnej kámoš Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jo to jsem Libore..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 hned mám dnes lepší náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 hned mám dnes lepší náladu vidíš...ještě že jsem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD tak jsem hlavně nepřidávej další..ty tvoje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Vo tom dneska žádná ... sem ucpanej , jak barrandovskej most ve špičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 vidíš...ještě že jsem zde no to teda co by jsme tu bez tebe dělali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Vo tom dneska žádná ... sem ucpanej , jak barrandovskej most ve špičce copak...potřebuješ projímadlo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nazdár máš ho v servisu? jj, garancka plus nejake drobnosti navyse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 copak...potřebuješ projímadlo????? a nebo protáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD preberaci technik v servise pozeral na ten kufor ze coooo aj ja take chcem ze to je super ako som to spravil co ma to stalo a ci to ide aj na ine skodovky a bol z toho v pici ked nepovedal sto krat super tak ani raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no to teda co by jsme tu bez tebe dělali NUDILI SE..CO JINÉHO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 a nebo protáhnout TY JSI SE NABÍDNUL první liborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 TY JSI SE NABÍDNUL první liborku ale tak já to rád přenechám, tohle mě zrovna neláká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Doufám že si mu řekl že to stojí 8000,- ... klasika jako všechno u nich !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.