Březen 11, 201015 r Autor No zacinam se v tom tady docela pekne ztracet kdo kde s kym a jak .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> no přeci Ty a s každým
Březen 11, 201015 r Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD
Březen 11, 201015 r Autor Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD tak jsem hlavně nepřidávej další..ty tvoje...
Březen 11, 201015 r Autor Vo tom dneska žádná ... sem ucpanej , jak barrandovskej most ve špičce copak...potřebuješ projímadlo?????
Březen 11, 201015 r Cau,.... Dave me tam ta podlozka normalne na jedne strane zajela , na druhe se to zmacklo ... vyndam to uplne ... Srat na to :DD jen sem chtel vedet jak si to vysmouloval :DD Kua to cist nebudu 2 listy sraček :DD preberaci technik v servise pozeral na ten kufor ze coooo aj ja take chcem ze to je super ako som to spravil co ma to stalo a ci to ide aj na ine skodovky a bol z toho v pici ked nepovedal sto krat super tak ani raz
Březen 11, 201015 r TY JSI SE NABÍDNUL první liborku ale tak já to rád přenechám, tohle mě zrovna neláká
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.