Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zadnej strach ... ja se s tim nejak poperu ... Ale sem rad ze se tu vo me hadate !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Doufám že si mu řekl že to stojí 8000,- ... klasika jako všechno u nich !!! no můžete na tom začít vydělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Zadnej strach ... ja se s tim nejak poperu ... Ale sem rad ze se tu vo me hadate !! no zas si tak nevěř, já bych do toho rozhodně nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ale tak já to rád přenechám, tohle mě zrovna neláká ale tak zkusit se má vše nebo ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no zas si tak nevěř, já bych do toho rozhodně nešel .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> nikdy neříkej nikdy...Libore kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ale tak zkusit se má vše nebo ne??? tak zrovna tohle oželím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nikdy neříkej nikdy...Libore kamaráde Marku, kamaráde, tímhle si jsem jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 kecko..už teď se těšíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Marku, kamaráde, tímhle si jsem jist OK.....ale víš co se říká: ŽE NEJLEPŠÍ LÁSKA JE POUZE MEZI MUŽI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 kecko..už teď se těšíš blááááázne fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Libore : lepší nežli dívčí záda , teplá prdel kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 OK.....ale víš co se říká: ŽE NEJLEPŠÍ LÁSKA JE POUZE MEZI MUŽI ty to nějak znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Libore : lepší nežli dívčí záda , teplá prdel kamaráda TAKŽE JSTE VLASTNĚ JIŽ DOMLUVENI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ty to nějak znáš .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> HODNĚ ČTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Libore : lepší nežli dívčí záda , teplá prdel kamaráda to já radši dívku a klidně bych jí při tom koukal na záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 TAKŽE JSTE VLASTNĚ JIŽ DOMLUVENI né, to mi jen Jirka vysvětloval, jak to mezi váma je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 :smich: Láska mezi muži ... vy mi dávate zabrat :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 HODNĚ ČTU to jo, ale nejvíc toho máš z praxe viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 :smich: Láska mezi muži ... vy mi dávate zabrat :smich: tak ale aspoň je tu sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 wolovééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak ale aspoň je tu sranda hele se mnou vždycky ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 To je dobře NO to nám to krásně utíká, za chvilku obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 až po 14h...budu papčit...ani nevím co mám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jo už vím zapečený těstoviny - šunkofleky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 to já pujdu ve 12, ale taky nevím co bude na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.