Březen 11, 201015 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats dotahuješ Libore
Březen 11, 201015 r to jo ale tak tam je ještě něco ze včerejška, tolik jsme toho dnes snad nenapsali a nebo jo? :D
Březen 11, 201015 r Autor Tak pánové Tomas86 na nás z vysoka se*e...radši maká a teď jde radši na jídlo než tu pokecat....nevyloučíme ho z klubu ??? Upraveno Březen 11, 201015 r od Marek
Březen 11, 201015 r No nejak to dneska neutika :(premyslim co s autem na novou sezonu, uz se tesim az oboju novy kola, lezi tam uz od listopadu, priti tyden prezuju a hotovo
Březen 11, 201015 r no ja si skocim asi uz ted ... sem nejakej rozezranej :DD já jdu taky, tak přeju dobrou chuť
Březen 11, 201015 r nevím jak to tam počítá...ale důležitý je že jsem z 99% vždy první spamer no to seš, spamuješ tu už od brzkých ranních hodin, tak se nediv, že jsi první
Březen 11, 201015 r Ja si vezmu párka a nejaky pecivo... jak se vzdalim tak sem nasekate 3 strany .. a kdo to ma furt ... cist !! ...
Březen 11, 201015 r Tak pánové Tomas86 na nás z vysoka se*e...radši maká a teď jde radši na jídlo než tu pokecat....nevyloučíme ho z klubu ??? to jo, se tu už moc neukazuje, to by se mělo potrestat a dát mu hodnotit zas nějaký to poo :D
Březen 11, 201015 r No nejak to dneska neutika :(premyslim co s autem na novou sezonu, uz se tesim az oboju novy kola, lezi tam uz od listopadu, priti tyden prezuju a hotovo jooo, jaro už se blíží...konečně
Březen 11, 201015 r Autor no to seš, spamuješ tu už od brzkých ranních hodin, tak se nediv, že jsi první jsem ranní ptáče,......
Březen 11, 201015 r Autor Ja si vezmu párka a nejaky pecivo... jak se vzdalim tak sem nasekate 3 strany .. a kdo to ma furt ... cist !! ...
Březen 11, 201015 r Ja si vezmu párka a nejaky pecivo... jak se vzdalim tak sem nasekate 3 strany .. a kdo to ma furt ... cist !! ... to já si zajdu na něco lepšejšího
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.