Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak se nečil.......já za to nemůžu že to na tebe ruplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jasně....slizkej had Marek tak tak ale aspoň že ses prokec:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak se nečil.......já za to nemůžu že to na tebe ruplo nemám proč se čílit, to ty se mě tu snažíš pořád svádět, ale nemáš šanci, já mám rád holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 já se za to nestydím jako Ty že jsi spermohlt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nemám proč se čílit, to ty se mě tu snažíš pořád svádět, ale nemáš šanci, já mám rád holky ale oni tebe ne....hihihihihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 já se za to nestydím jako Ty že jsi spermohlt fůůůj ty si prase tak o tobě to tu už vímě, ale já bych něco takovýho do pusy nevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 nemám proč se čílit, to ty se mě tu snažíš pořád svádět, ale máš šanci, já mám rád kluky a je to tady 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ale oni tebe ne....hihihihihi no v tom se pleteš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 a je to tady ježiš, to tvoje přepisování tu už dlouho nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no v tom se pleteš... a hele cassanova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ježiš, to tvoje přepisování tu už dlouho nebylo a hlavně už je to trapný, opakovanej vtip není vtipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 ježiš, to tvoje přepisování tu už dlouho nebylo .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> právě..musel jsm to udělalt...říkalo si to o to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 a hlavně už je to trapný, opakovanej vtip není vtipem tak se nezlobinkej šmudlíčku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 právě..musel jsm to udělalt...říkalo si to o to... no tak hlavně že máš radost kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak se nezlobinkej šmudlíčku.... prase úchylný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jéééééé kámo....to mě hřeje u srdíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 kam se všichni poděli?????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats to zvládneš...já končím čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jéééééé kámo....to mě hřeje u srdíčka... tak to jsem rád, ale pozor na infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 kam se všichni poděli?????????????????????????? no asi se jim to nechtělo číst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 teplej pocit u srdce není infarkt ale láska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats to zvládneš...já končím čus... tak čau kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 čus kamaráde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 teplej pocit u srdce není infarkt ale láska tak to se radši schlaď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 čus kamaráde..... čau a dobrou chuť doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.