Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ano Liborku , kalil ... sel sem se podivat na vaseho guru nejvetsiho metaloveho teplouse Big Boss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 říkáš tvůj vzor, tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Rofl neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ale měl by bejt :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 proc muj ?? Ja tu nejsem za mensinu :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Právě že si, spolu s Márou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 covece vsimnul sis ze mluvis o sobe a rikas "ty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tak to má bejt, ty = Jirka. Já jsme při smyslech, narozdíl od někoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ty si kecal vid Já sem v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Právě že si, spolu s Márou hele neber boží jméno nadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 to ne,musíš, jsme přece kámoši jasně KÁMOŠI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tak co b"y"rokracie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 DOBRÝ....JEŠTĚ ŽE MÁM PÁR ZNÁMEJCH A TY POMOHLI S VYŘÍZENÍM :)...JO ZASE MĚ TO BDUE STÁL METR PIF NEBO FLAŠKU...ALE CO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Ty si kecal vid Já sem v poho no si dnes nějak zmatenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 hele neber guyské jméno nadarmo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 WOLE JIŘÍKU..NEPŘEPISUJ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 hele neber boží jméno nadarmo boží neberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 jasně KÁMOŠI :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 tak co b"y"rokracie ?? ty si blb :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 no si dnes nějak zmatenej A co jako ... chceš toho využít a vrhnout se na mě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ASI tI lIBORKU POŠLU I MOJE TAJNÉ SOUKROMÉ ČÍSLO, ABYCHOM SI MOHLI ŠPITAT I JINAK NEŽ PŘES HOSPODU :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 DOBRÝ....JEŠTĚ ŽE MÁM PÁR ZNÁMEJCH A TY POMOHLI S VYŘÍZENÍM :)...JO ZASE MĚ TO BDUE STÁL METR PIF NEBO FLAŠKU...ALE CO.... ale tak hlavně že je vyřízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 A co jako ... chceš toho využít a vrhnout se na mě?? homouši=spermohlti=řiťopichové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 WOLE JIŘÍKU..NEPŘEPISUJ.... no po kom to asi má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 ale tak hlavně že je vyřízeno jj...kontakty se musejí udržovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.