baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Hele Máro, dneska nějak v počtu příspěvků zaspáváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ideální situace no, pak tam chytíš nějakýho blba jak říkáš a je to v prdeli přesně tak, ale naštěstí je tam rovně úniková cesta...tak kdyby náhodou...dá se tam ujet ...ale musíš to znát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dneska ne...stačilo víkendové píchan í do všech možných otvorů mojí herečky ale měla by ty ženský jich mít víc co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Hele Máro, dneska nějak v počtu příspěvků zaspáváme jo koukal jsem...ale už je nehoním..to jen péro ...dneska jsem jen do 12...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jasně....taky žeru uzený a piju slívu jako třeba Ty noooo uzený bych si teď dal, si mi nahnal chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 do 14 dní bude kolega udit.....asi si u toho dáme pár pif a něco i ostřejšího.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 přesně tak, ale naštěstí je tam rovně úniková cesta...tak kdyby náhodou...dá se tam ujet ...ale musíš to znát... no právě, když to tam znáš, tak je to dobrý, taky si tady u nás dávám pozor na určitý úseky, ale když tam chytíš nějakýho"cizince" co to tam nezná a jede jak prase, tak je to pak těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jo koukal jsem...ale už je nehoním..to jen péro ...dneska jsem jen do 12...... to je lepší co no já dnes do 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jj znáš to kdo říká že nehoní...honí 2x tolik co ostaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 do 14 dní bude kolega udit.....asi si u toho dáme pár pif a něco i ostřejšího.... já se už na uzení taky těším, jen jak bude o něco tepleji, tak se taky něco naplánuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jj znáš to kdo říká že nehoní...honí 2x tolik co ostaní... přesně tak, honí každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak on má chatu..v ní kamna...takže by nám zima bejt neměla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 přesně tak, honí každej no vidíš, a ani to nebylo tak těžký přiznat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak on má chatu..v ní kamna...takže by nám zima bejt neměla... tak to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 teď u nás svítí slunce jako v létě...se z toho po*eru... ať už je léto a min. 45°C ve stínu.....jj..climatronic mě ochladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no vidíš, a ani to nebylo tak těžký přiznat co tak k tomuhle se přiznám viď, co je na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 a jéje FEKÁL téma je tu zase nesmíš to brát do slova Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 teď u nás svítí slunce jako v létě...se z toho po*eru... ať už je léto a min. 45°C ve stínu.....jj..climatronic mě ochladí tady ne, ale už je aspoň +1, tak to snad do odpoledne všechno roztaje no jo zas, já si otevřu okýnko a taky mě to ochladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 nesmíš to brát do slova Máro no u tebe nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dobre ranko pusinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dobre ranko pusinky nech si toho ty prase Dobré rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak k tomuhle se přiznám viď, co je na tom? .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> přes tak NIC na tom není...HONIČI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tyzden bez auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 přes tak NIC na tom není...HONIČI no to řáká tn pravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dobre ranko pusinky ty uchyláku...kdyžtak mi říkej koloušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.