baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty uchyláku...kdyžtak mi říkej koloušku koloušku jo? to už máš dávno zasebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty uchyláku...kdyžtak mi říkej koloušku to je akoze co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dnes som sa viezol SuperBeckom do roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no řeknu vám je to děs,ty lidi se snad na mě domluvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 tak musej tě po takový době pořádně zapřáhnout do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ani nemluv,mám toho už plný zuby,prst furt bolí a já lítám jak hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 to ti ho měli rovnou uříznout a měl bys klid:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 to je akoze co? no koloušek jsem přeci JÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ani nemluv,mám toho už plný zuby,prst furt bolí a já lítám jak hadr takže ještě budeš chodit k zubařce jo...když toho máš plný zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 dnes som sa viezol SuperBeckom do roboty a co jako...máme se po*rat nebo závidět.....mě šéf vozí A8 4,2.....a taky to nikomu necpu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 to ti ho měli rovnou uříznout a měl bys klid:D ty jsi tedy přející kámo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no koloušek jsem přeci JÁ no to teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty jsi tedy přející kámo..... tak jen konstatuju možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 aby ho nakonec nefilkli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 aby ho nakonec nefilkli no snad ne... bys byl bezprsťák:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... čus.... no se ani nedivím v tomhle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... nasiel si si postu a tam odkaz na tu foto toho onééého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jooo .. koukal jsem ... přesně tak sem si to onééé představoval ... Psal tam maník o te obímce četl jsi to ... tak to vydim, že to vyřešim takto... Nazdar Ondro , už v akci jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 ty vole nazdar.... to je zas den na picu... rano zacpa D5 .. sest aut v sobe ... buď rád že to nejsi ty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no nevim co tam vymejšleli ... mě teda nepříšlo že je nějak špatný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 asi místa led...co jiného..nebo velká rychlost.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 no jo no ... na píču ... včera taky ... u Hořovic .. D5ka na Prahu ... .tak 2 auta v sobě , kopletně zavřená dálnice ( kooukal jsem že i vrtulník tam byl ) ..Děs ty lidi jezděj jak kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 jooo .. koukal jsem ... přesně tak sem si to onééé představoval ... Psal tam maník o te obímce četl jsi to ... tak to vydim, že to vyřešim takto... Nazdar Ondro , už v akci jo ?? čau Jirko,jj dnes poprvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 Tak to seš asi ještě zmatenej jak lesní včela co ?? ... Coveče nějak zanedbávám komp , pořídil jsem si Wiičko tak to teď mastim o 106 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.