Březen 16, 201015 r Autor jo, tak promiň je tu dementní klávesnice, co se musí mačkat až na doraz nebo nepíše a na to nejsem zvyklej dementní není klávesnice..ale asi ten kdo to ťuká
Březen 16, 201015 r Autor Máro : já jsem tu přez hovna pokud sis nevšimnul jasně..já úplně zapomněl....
Březen 16, 201015 r dementní není klávesnice..ale asi ten kdo to ťuká jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí
Březen 16, 201015 r Autor jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí ale ty jsi si začal..byl jsi na mě hnusnej jako první Upraveno Březen 16, 201015 r od Marek
Březen 16, 201015 r Autor jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí a pokud je to externí klávesnice tak ta stojí do 200kč...kup si novou..nebo se máme složit????
Březen 16, 201015 r tak já myslím, že to je jen ku prospěchu zůčastněných jj to tu všichni potřebujeme
Březen 16, 201015 r ale ty jsi si začal..byl jsi na mě hnusnej jako první já a hnusnej? a ještě ktomu na tebe? to není možný
Březen 16, 201015 r a pokud je to externí klávesnice tak ta stojí do 200kč...kup si novou..nebo se máme složit???? nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl
Březen 16, 201015 r Autor nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl mám USB asi 4 nové v kanclu.....mám velkou spotřebu....
Březen 16, 201015 r Autor Marečku, na to se těším...jupíííí .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'>
Březen 16, 201015 r mám USB asi 4 nové v kanclu.....mám velkou spotřebu.... no tak vidíš, šp sem s ní, ať vám můžu psát bez vynechávání písmen
Březen 16, 201015 r Autor nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? Upraveno Březen 16, 201015 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.