Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jo, tak promiň je tu dementní klávesnice, co se musí mačkat až na doraz nebo nepíše a na to nejsem zvyklej dementní není klávesnice..ale asi ten kdo to ťuká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Máro : já jsem tu přez hovna pokud sis nevšimnul jasně..já úplně zapomněl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 dementní není klávesnice..ale asi ten kdo to ťuká jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Máro : já jsem tu přez hovna pokud sis nevšimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí ale ty jsi si začal..byl jsi na mě hnusnej jako první Editováno: 16. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jo a kdo se pak chová na kamaráda hnusně a je to tou klávesnicí a pokud je to externí klávesnice tak ta stojí do 200kč...kup si novou..nebo se máme složit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Liborku nevim co se certis, rekl ti akorat svuj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 tak já myslím, že to je jen ku prospěchu zůčastněných jj to tu všichni potřebujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Maro pres co ses tu ty ? ... uz vim přes žaloudky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ondro sosam coda na wii .. tak sem zvedavej :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Liborku nevim co se certis, rekl ti akorat svuj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Maro pres co ses tu ty ? ... uz vim přes žaloudky hahaha ftipný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ale ty jsi si začal..byl jsi na mě hnusnej jako první já a hnusnej? a ještě ktomu na tebe? to není možný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 a pokud je to externí klávesnice tak ta stojí do 200kč...kup si novou..nebo se máme složit???? nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 liborku....taky mi polib....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Maro pres co ses tu ty ? ... uz vim přes žaloudky jaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl mám USB asi 4 nové v kanclu.....mám velkou spotřebu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 co je nove? nieco zaujimave? ste tuho dnes dost popisali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jaj aby jsi se nezbláznil...joudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 liborku....taky mi polib....... Marečku, na to zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 co je nove? nieco zaujimave? ste tuho dnes dost popisali standart.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Marečku, na to se těším...jupíííí .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 mám USB asi 4 nové v kanclu.....mám velkou spotřebu.... no tak vidíš, šp sem s ní, ať vám můžu psát bez vynechávání písmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) nepotřebuju, jinak jsem na NB jen dnes jsem na PC Ale tak nějakou pěknou klávesnici bys mi koupit mohl správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? Editováno: 16. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 když už zas přepisuješ, tak aspoň přepiš pořádně i ty smajlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.