Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 no tak vidíš, šp sem s ní, ať vám můžu psát bez vynechávání písmen pošli kontakt a je Tvoje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? si mimo hošánku, používají se obě zkratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jedině NTB....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nebo že by jsi měl nobook :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 pošli kontakt a je Tvoje.... ještě abych ti dáal svojí adresu, bys mě přijel ještě zneužít, když si přes ty žaludy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 jedině NTB....... tak si najdi zkratky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ještě abych ti dáal svojí adresu, bys mě přijel ještě zneužít, když si přes ty žaludy .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> není adresa...není klávesnice..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 není adresa...není klávesnice..... no jo, tak já jí stejně nepotřebuju, doma mám u pc výbornou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 tak co jsi se o ní dral...ach jo.....no nic....ty kámoši už dneska nejsou jako dřív....jdu radši dom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? klavesnica je tak dementna jak ten kto do nej pise lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 -- fakt jak dvě ženský po přechodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nebo že by jsi měl nobook :) :smich: :smich: :smich: ten bol dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 já vím..jako vše co napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> -- fakt jak dvě ženský po přechodu nebo co ležej na přechodu, když projedeš přes ně co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no jo, dnes nějak nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 neboj jdu dom...to doženeš zase plácáním nějakých nesmyslů zde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nene, já to tu dodělám a jdu taky, mám dnes taky do 2 tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Ondro sosam coda na wii .. tak sem zvedavej :DD no te se pak musíš nahrát jak to budeš hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Rozdiel medzi zenami a muchami? Muchy otravuju len v lete, zeny stale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Davide , trochu optimismu '!!' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 kua keby to tak bola pravda:D jaaaaj:D uz by sa zisla nejaka zenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 ty vole , nebud blbej ... bud rad ze mas klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 nj to hej ale tak neni co ceho pichnout:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 aspon se nakazis nejakym hajzlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.