Březen 16, 201015 r Autor no tak vidíš, šp sem s ní, ať vám můžu psát bez vynechávání písmen pošli kontakt a je Tvoje....
Březen 16, 201015 r správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? si mimo hošánku, používají se obě zkratky
Březen 16, 201015 r pošli kontakt a je Tvoje.... ještě abych ti dáal svojí adresu, bys mě přijel ještě zneužít, když si přes ty žaludy
Březen 16, 201015 r Autor ještě abych ti dáal svojí adresu, bys mě přijel ještě zneužít, když si přes ty žaludy .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> není adresa...není klávesnice.....
Březen 16, 201015 r není adresa...není klávesnice..... no jo, tak já jí stejně nepotřebuju, doma mám u pc výbornou
Březen 16, 201015 r Autor tak co jsi se o ní dral...ach jo.....no nic....ty kámoši už dneska nejsou jako dřív....jdu radši dom....
Březen 16, 201015 r správně je NTB...Liborku...zase písmenko...že by zase dementní klávesnice ???? klavesnica je tak dementna jak ten kto do nej pise lol lol
Březen 16, 201015 r Autor .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> -- fakt jak dvě ženský po přechodu nebo co ležej na přechodu, když projedeš přes ně co
Březen 16, 201015 r http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats no jo, dnes nějak nestíhám
Březen 16, 201015 r Ondro sosam coda na wii .. tak sem zvedavej :DD no te se pak musíš nahrát jak to budeš hrát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.