davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 [/b] jasně přijeď...kámo nieco sa mi na tom nezda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 to tě zklamu,v létě bude mít 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nieco sa mi na tom nezda .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> PREČO KAMARÁT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ked bude mat aspon 17 tak nech sa mi potom ozve:D chlape to ty mas kolko rokov ked uz mas take "velke" dieta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Dobré ráno hoši hele bejvalej kamarád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ked bude mat aspon 17 tak nech sa mi potom ozve:D chlape to ty mas kolko rokov ked uz mas take "velke" dieta? a kdyby jsi věděl kolik je mě...a to je naší malý 2a kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 PREČO KAMARÁT prosim ta nepis slovensky , vyzera to hrozne asi ako dara rolins ked sa snazi hovorit znovu po slovensky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 a kdyby jsi věděl kolik je mě...a to je naší malý 2a kousek no kolko?? to som tu akoze sam take mlade ucho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 prosim ta nepis slovensky , vyzera to hrozne asi ako dara rolins ked sa snazi hovorit znovu po slovensky tak to máš pravdu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 (editace) no kolko?? to som tu akoze sam take mlade ucho? No Dave....za chvilku již celých 38..... jsem takovej Váš taťka Editováno: 17. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ahaaaaa a ja ze to tu sme vsetci taki prasteni mladi to prasteny som myslel v dobrom slova zmysle lebo niektori cim su starsi tym su nudnejsi,staromodnejsi...ale tu vidim, ze to tak nie je to sa mi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nazdar Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Hoj, Ondro k dcerce bych ho nepoustel... jeste neni uplne jasny jaky ma uchylky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ked bude mat aspon 17 tak nech sa mi potom ozve:D chlape to ty mas kolko rokov ked uz mas take "velke" dieta? Dave mě je 35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 prestan ja som normalny predsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Dave mě je 35 cize v 30 si zamiesal dcerku ze jo? no tak si to asi nejak mozno aj ja predstavujem, vek na dieta:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 No Dave....za chvilku již celých 38..... jsem takovej Váš taťka Máro to jsme jen kousek od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 idem ja do mesta nieco vybavit...zatim sa tu majte a nepiste vela, kto to ma potom citat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 cize v 30 si zamiesal dcerku ze jo? no tak si to asi nejak mozno aj ja predstavujem, vek na dieta:) jj,nikam jsem nesspěchal a prvně si užíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Hoj, Ondro k dcerce bych ho nepoustel... jeste neni uplne jasny jaky ma uchylky hoj Jirko,jj to je jasný,ještě se nám Dave neprofiloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Taky to tak planuju .. ale to sem si asi nemel najit starsi zenskou co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 hoj Jirko,jj to je jasný,ještě se nám Dave neprofiloval No jistná známka závislosti na legýnách tu proběhla ... ale to bylo vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jinak Jirko vyšel novej Rob Zombie,teď to tahám chceš link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jojo SZni mi to to si slechnu :DD Včera sem asi 10 minut jel toho CODa .. tezky jak svine jak je clovek zvyklej na mys :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 No jistná známka závislosti na legýnách tu proběhla ... ale to bylo vše jj typuju Deva na fetiš,latex apod.věci :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.