spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ještě vyšel Serj Tankian,ale toho hned objednávám :palec2: Můj odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 No to je tvoje parketa Ondro , tam ses silnej v kramflecich ... myslim ze v tydle veci tu nemas konkurenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ondro : ten je zaruka kvality.. tam neni o cem :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ondro kamaráde můžeš mluvit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 mluvit??chceš si zavolat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ne dobry .. hele musime zabrat .. Koukam Bagr a dedek jsou zase prvni v tabulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 kua doufám že to pofrčí rychle .. dávám tomu 20min a zásah IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 už to mám,jdu to rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ty woe,stala se chyba to není 2,to je to první :doh :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ondro uz to tu je .. jdu na to ( ses dneska fakt ukecanej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ty woe,stala se chyba to není 2,to je to první :doh :doh OMG ... no to sem nemel takze me to neva a ani na tebe nebudu hrubej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 už jsem ti poslal správnej link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 OMG ... no to sem nemel takze me to neva a ani na tebe nebudu hrubej tak jestli si toto neměl tak z toho budeš moc spokojenej,je to velmi našlapaný album,jeho nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no tak vidíš to ... podelal jsi to ale bylo to k necemu dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 co jsem četl na netu,tak to nový prej uplně peckovní není,takže nečekám zázrak a snad to aspoň bude k poslechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jj takový pecky jako Dragula,Supersbeast nebo Livingdead girl jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jj takový pecky jako Dragula,Supersbeast nebo Livingdead girl jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Jdu to slechnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 no jsem zvědavej jak se ti to bude líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 neni to spatny , ale na me je to trochu moc rovny ... ja mam radeji kdyz je to rozmanity ( SOAD atd ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 hele to druhý chce heslo ,snažím se je najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 :_D jeste ze sem to netahal :DDD ... Trochu mi to prijde jak Marilyn Mansonů :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 heslo jsem našel ale nějak nefunguje,máš to už soslý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nj je to taková jednoduchá ale velmi chytlavá hudba,mě to nakopne je v tom energie a šlape to :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.