spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 nemam už to tahám odjinud,ale jestli to zase buude zaheslovaný tak mě jebne z toho už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 v létě ma být Serj v Praze,šel bys?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 No tak to bych šeeeeeeellll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 se teda domluvíme,zjistím kde to má bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 takže:http://www.musiczone.cz/bleskovka-7313/serj-tankian-elect-the-dead-symphony-incheba-arena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Cajk .. sparta je daleko lepsi nez O2-Arena !!! muzes si vzit pivaka vklidku dovnitr ( teda bylo to tam tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 kuava hledám tu statistiku příspěvků a prase aby se v tom vyznalo,fakt tato new verze mě sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats tohle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Jirko tak poslouchám to new album Roba a zatím mi brada nespadla z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats tohle?? jj dík Marku,jsem to nemohl vůbec najít...zlatá stará verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Twl .-.. máme stejně a trháme jim prdel :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 já to hledal jak kretén,sere mě to jak tady teď všechno je nový a nepřehledný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 já o sraní a asi jdu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ja uz ani nevim jak to stary vypadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 já o sraní a asi jdu na to :smich: neser se s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 hele bejvalej kamarád.... jak jako bejvalej? A kdo to tu zas má pročítat, beztak to zas bude o ničem(čti hovně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 ja uz ani nevim jak to stary vypadalo krásný zelený,přehledný,mám to tady v opeře v Rychlým přístupu krásně vidět pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 :smich: neser se s tim jj šlo to jako po másle...prostě machr se pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jak jako bejvalej? A kdo to tu zas má pročítat, beztak to zas bude o ničem(čti hovně) koukám že Libor je zatíženej nějak na ty hovínka,furt se tu o nich zmiňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 tak vis co leta zkusenosti ( i vikendy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 tak je mi to jasný, že jste je tu zas řešili, ani to číst nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ondro : je to tymovej sráč že jo Liborku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 jj,nikam jsem nesspěchal a prvně si užíval no to mas vydrz asi si slusne vychovany :D:D ak neratam tie prasaciny tu na skodahome:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 hoj Jirko,jj to je jasný,ještě se nám Dave neprofiloval ako si predstavujes profilovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 No jistná známka závislosti na legýnách tu proběhla ... ale to bylo vše noa? mi chces povedat ze tebe sa to nepaci na babach? sak to je brutalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.