Březen 17, 201015 r jj typuju Deva na fetiš,latex apod.věci :smich: no a zas ale toto je moc:D a este k tomu chlap:D cize toto FAKT NE
Březen 17, 201015 r no já a vlku......a on je tady :smich: daval by som si pozor byt tebou nikdy nevies kde mozem striehnut
Březen 17, 201015 r Dave je videt ze kazdej hrajem na jinym pisecku, ja sem rocker srdcar Nejaky gothic saticky to me bere vic nez pipka v ruzove sukni na dižině
Březen 17, 201015 r nj, sto ludi sto chuti, ale ako urcite neodsudzujem nikoho:) boze nech uz su styri hodinyyyy
Březen 17, 201015 r Jirko tak jsem to poslechl a opravdu žádná sláva,3 písničky good zbytek o ničem,takže si o nic nepřišel
Březen 17, 201015 r Maďar vysvetľuje, čo je to včela: - Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje :smich: :smich: :smich:
Březen 17, 201015 r Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu. Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí. Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ !
Březen 17, 201015 r Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský Pokud by tady někomu toto vadilo,klidně smáznout,ale můj mini člen fabiaclubu leží na neonatologickém oddelení,byl mediální hvězda v Blesku,MF dnes a v tv Nova o 17 hodině,to jsem si stáhnul,ale noviny nesehnatelné,chceme mladýmu trochu potůnit jeho knihu od narození Upraveno Březen 17, 201015 r od bobo
Březen 17, 201015 r Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu. Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí. Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ ! neeeeee :D:D:D:D: :smich: :smich:
Březen 17, 201015 r Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský vyvolavacia cena 50 €
Březen 17, 201015 r Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne. Muž ji začne litovat:"Miláčku, nestalo se ti nic? Pojď si ke mně hajnout,broučku...." Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět zakopne. Muž jen pootevře oko a zabručí: "Je to možné?! Pi*a jedna šmatlavá!......"
Březen 17, 201015 r Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení. Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo. "Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!" Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?" No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.