Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jj typuju Deva na fetiš,latex apod.věci :smich: :smich:

latex-catsuit-mask-lens-600.jpg

no a zas ale toto je moc:D a este k tomu chlap:D cize toto FAKT NE :Dlol

my tu řešily Deva že se ještě nějak neprofiloval lol

no já a vlku......a on je tady :smich: :smich: :smich:

hej hej som tu:D ste ma ohovarali vy hovada :D

no já a vlku......a on je tady :smich: :smich: :smich:

daval by som si pozor byt tebou :D nikdy nevies kde mozem striehnut :D

dave já myslel že by sis to taky dal na sebe,né že bys v tom ojel chlapa :smich:

dakujem:D ale tu radost necham tebe :D

Dave je videt ze kazdej hrajem na jinym pisecku, ja sem rocker srdcar :D Nejaky gothic saticky to me bere vic nez pipka v ruzove sukni na dižině :smich:

nj, sto ludi sto chuti, ale ako urcite neodsudzujem nikoho:)

boze nech uz su styri hodinyyyy :D

no jasny :D hlavně ať je teplo :D To pak maj uchyláci rej :DDD

teplo este ne:D zajtra sa idem boardovat :D takze nech je este chvilu zima:D

teplo !

dakujem:D ale tu radost necham tebe :D

né to je poho,mě stačí toto :smich: :smich:

29197.jpg

jj kuava ať už je teplo,pěkně tričko a kraťasy a jdu,žádný oblíkání jako teď

Jirko tak jsem to poslechl a opravdu žádná sláva,3 písničky good zbytek o ničem,takže si o nic nepřišel

sak a kto ti kaze sa obliekat :D saj si gulu do ust a chod von :D

Maďar vysvetľuje, čo je to včela:

- Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu.

Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu.

Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí.

Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ !

Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu

P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský

Pokud by tady někomu toto vadilo,klidně smáznout,ale můj mini člen fabiaclubu leží na neonatologickém oddelení,byl mediální hvězda v Blesku,MF dnes a v tv Nova o 17 hodině,to jsem si stáhnul,ale noviny nesehnatelné,chceme mladýmu trochu potůnit jeho knihu od narození

Upraveno od bobo

Přijde ožralý chlápek do hospody, je strašně nepříjemný a barmanovi říká, že chce jedno džubridžu.

Barman neví co to je, tak jde do kuchyňky a vychčije se do sklenice. Přinese to chlápkovi, ten to vypije a říká, že chce ještě džubridžu. Tak barman zase odskočí do kuchyňky a řekne kuchařce, ať se do toho vymočí. Donese to chlápkovi, ten to opět vypije a říká, že chce ještě džubridžu.

Barman odskočí do kuchyňky a řekne číšnici, ať se do toho vymočí. Ta říká, že zrovna dostala menstruaci. Barman odvětí, že to nevadí.

Opět to donese chlápkovi, ten to vypije a říká:“ Konečně, tohle bylo džubridžu, tamto byly chcanky“ !

neeeeee :D:D:D:D:D::D:smich: :smich: :smich: :smich:

Ahoj,chci se optat zda se někomu neválí doma a v hospodě- v novinách MF Dnes z 8.3.2010 a Blesk z 10.3.2010-je to pro mne důležité,klidně je koupím za rozumný peníz-děkuji všem za ochotu

P.S.Nevím zda je to dle regionů-potřeboval bych Plzeňský

vyvolavacia cena 50 € lol

Žena jde za mužem do ložnice a ve dveřích zakopne. Muž ji začne

litovat:"Miláčku, nestalo se ti nic? Pojď si ke mně

hajnout,broučku...." Po bouřlivém sexu jde žena do koupelny a opět

zakopne. Muž jen pootevře oko a zabručí: "Je to možné?! Pi*a

jedna šmatlavá!......"

ten poznam :D

Dave nenavadej ho !! :D

Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení.

Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo.

"Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!"

Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?"

No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!"

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.