Březen 22, 201015 r se*u na Vás...jdu si umejt auto......to je lépe proflákaná pracovní doba Ty vole si říkal, že je jak z výroby !!! A je čístý ... tak proč ho jdeš zase mejt ?
Březen 22, 201015 r Autor přesně tak , koukej a uč se Máro .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> wole já to vím, ale proč mě tak nazýváš....
Březen 22, 201015 r Dave : co ta střecha .. stříkali to celééé ??? nene, iba ten jeden zlab zbrusili a nastriekali tak do stratena rovnomerne .....ale tak uz to tam neni, a ze to striekali to neni vidno cize fajn, som sa bal ze netrafia odtien hovada
Březen 22, 201015 r Autor Ty vole si říkal, že je jak z výroby !!! A je čístý ... tak proč ho jdeš zase mejt ? zaprasený po víkendu..tady lilo a znáš to....
Březen 22, 201015 r se*u na Vás...jdu si umejt auto......to je lépe proflákaná pracovní doba ja to vidim tento tyzden tiez tak
Březen 22, 201015 r ale a čím jsem tě urazil-nazval???? já si ty tvoje prupovídky nepamatuju, ale já ti to připomenu, až zas něco budeš mít
Březen 22, 201015 r Autor já si ty tvoje prupovídky nepamatuju, ale já ti to připomenu, až zas něco budeš mít .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> když nepamatuješ tak neprovokuj....a jak píše Jirka vem si deprex......končím sbohem a šáteček...
Březen 22, 201015 r potřebuju si pamatovat důležitější věci než tvoje plky a ty antidepresiva byly na tebe, já sem uplně v pohodě a spokojenej, to ty se tu oháníš
Březen 22, 201015 r no Jirko, měl by ses o Máru víc starat, pak je tu na nás takhle hnusnej, udělejte si dnes krásný večer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.