spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 čauec Libore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 No jasny ... chystame se na stadion jasne ze inline hnupe já vím,sem tě zkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 wole víš co to znamená bukva?????? Nevim co u vas ale u nas je to buzerant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave : co ta střecha .. stříkali to celééé ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 čauec Libore čau Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 se*u na Vás...jdu si umejt auto......to je lépe proflákaná pracovní doba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Nevim co u vas ale u nas je to buzerant přesně tak , koukej a uč se Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 se*u na Vás...jdu si umejt auto......to je lépe proflákaná pracovní doba Ty vole si říkal, že je jak z výroby !!! A je čístý ... tak proč ho jdeš zase mejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 přesně tak , koukej a uč se Máro .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> wole já to vím, ale proč mě tak nazýváš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Dave : co ta střecha .. stříkali to celééé ??? nene, iba ten jeden zlab zbrusili a nastriekali tak do stratena rovnomerne .....ale tak uz to tam neni, a ze to striekali to neni vidno cize fajn, som sa bal ze netrafia odtien hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Ty vole si říkal, že je jak z výroby !!! A je čístý ... tak proč ho jdeš zase mejt ? zaprasený po víkendu..tady lilo a znáš to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 se*u na Vás...jdu si umejt auto......to je lépe proflákaná pracovní doba ja to vidim tento tyzden tiez tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 (editace) tiez tak... Editováno: 22. Březen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 wole já to vím, ale proč mě tak nazýváš.... no jak ty ke mě tak já k tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ale a čím jsem tě urazil-nazval???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 wtf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ale a čím jsem tě urazil-nazval???? já si ty tvoje prupovídky nepamatuju, ale já ti to připomenu, až zas něco budeš mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Nezapoměli jste si vzit tvoji denni davku antidepresiv ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 já si ty tvoje prupovídky nepamatuju, ale já ti to připomenu, až zas něco budeš mít .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> když nepamatuješ tak neprovokuj....a jak píše Jirka vem si deprex......končím sbohem a šáteček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 potřebuju si pamatovat důležitější věci než tvoje plky a ty antidepresiva byly na tebe, já sem uplně v pohodě a spokojenej, to ty se tu oháníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 tiez tak... tomuto nechapem co je na tom vtipne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Koukám že máte doma italii co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 no Jirko, měl by ses o Máru víc starat, pak je tu na nás takhle hnusnej, udělejte si dnes krásný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.