Březen 23, 201015 r Autor nazdar lamy......nevím proč se pořád obouváte do mě ...nejsem žádná bukva.......tady byl klid když mě tu prudil jen Jirka s Ondrou a nebyl tu Libor.....to byla pohoda....taková domácí...ale teď....pod dohledem skoropoldy je to děs a hrůza....normální šikana z jeho strany......asi to řeknu doma a bude to......
Březen 23, 201015 r dobré ráno No Máro, když se koukneš o pár stovek stránwk dozadu, tak zjistíš kdo s tím začal Tak si teď nestěžuj a když nebudeš rejt ty do mě, tak ani já do tebe:D To s tojí o zamyšlení ne? Jinak doma to říct můžeš, to je tvoje právo
Březen 23, 201015 r Autor jasně, ale už jsem několik stovek stránek zcela v pohodě.... a tímto končím tuto diskuzi.........
Březen 23, 201015 r takže to bylo jen takový ranní pomatení mysly? Sám jsem rád, že tuto diskuzi končíš
Březen 23, 201015 r Autor a zase...jaký pomatení.....ach jo....jdu si radši osetřit palubku a gumy okolo dveří......
Březen 23, 201015 r no že si nejdřív stěžuješ a pak že zas si v pohodě Jo očistit interiér mám taky dnes v plánu, tak na to jdu taky rovnou nejspíš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.