Březen 23, 201015 r no to bych ti doporučil takový cumshot s DTS zvukem z toho se posadíš na prdel a to doslova To věřím
Březen 23, 201015 r Autor tak ale Marku není kino jako kino,na těch levnejch all in one systémech nepoznáš rozdíl mezi DD a DTS no tak já mám velmi velmi slušný..... když mám auto FULL tak i kino je pecka...
Březen 23, 201015 r já to nemyslel na tebe,ale celkově kdo byy o tom uvažoval tak ať do toho nejde a raši si připlatí
Březen 23, 201015 r No to dá rozum, kdyz mas nejlepsi auto tak mas nejlepsi vsechno a ty sam ses nejlepsi ze vsech
Březen 23, 201015 r Autor No to dá rozum, kdyz mas nejlepsi auto tak mas nejlepsi vsechno a ty sam ses nejlepsi ze vsech no Jirko, když už někam cpu peníze tak nekupuju II a nižší jakost..to dá rozum...
Březen 23, 201015 r DAve tak kde mas ty fotky tvyho auta s nahou modelkou no ?? ... budou nějaký pěkný fotečky?
Březen 23, 201015 r bude hovno Latexak zase delal akorat hrdinu No Ondro tak za mesic 3D televize tak jdes do toho ??
Březen 23, 201015 r to je rozumny ... beztak se tomu tak rok budou chytat mouchy jj a ze začátku určo cena bude vrtule jak prase Upraveno Březen 23, 201015 r od spineshank
Březen 23, 201015 r Autor já pak dopsal že ne v nové ceně za auto pak pak pak.....koho zajímá něco pak dopsaný
Březen 23, 201015 r nj já napsal co jsem dal za auto,já jej nekupoval nový tak proto jsem to tak formuloval
Březen 23, 201015 r navíc si ho kupoval od Tchána => asi bylo dost pod cenou => že si zase tolik za to kino nedal co ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.