Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jako nechápu jak si můžou dovolit takovejdle poser ... // kazdopadne zdarma jim byla vytvorena pekna databaze posluchacu rockove muziky ( ne vsichni ale rekl bych vetsina ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 no tvl to teda pěknej výmrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 tak to nějak řešte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 no to jo,když byl vyžadovanej u každýho mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Hele tuhle sem byl na jedny hudebni soutezi jo ... super kapelka Venefica tam hrala ( nazivo / bomba ... Bullet for my valentine ... mazec / proste moderni styl to ma smysl ... Po koncerte ( ja zlitej jak bomba ) tak sem snim pokecal a tak proste normalen hudebnicky jsme poklabosili ( to uz jsme byli zlity vsichni ) Klasika - mili kluci, na nic si nehrali , zaslouzene tu soutez vyhrali jo ... Nicmene pak se ke me dostane tento clanek : odkaz . Ja jim to nemam za zle , vyuzivaji svych kontaktu... Ja mit kontakty tak se taky necham procpat kde to jde , navic hrajou fakt super... , ale presne je videt jak to tady chodi ..... vsechny ty souteze atd... Nema smysl se tu neceho ucastnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 myslím že nic se nevyřeší,řeknou že oni s tím nemaj nic atd.a je vymalováno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jeste jednou rikam , vubec je tim nechci hanit / sou to super kluci a hrajou fakt bozsky a kdyby tu nebyl tak spicenej system soutezi tak by to beztak vyhrali oni - spis obecne tu rozlouskavame problem jak to chodi ... Porota v podobnych soutezi / je ozrala nekde na baru vubec to nevidi a vubec to neposloucha ... rozhodujou se na zaklade "nevim ceho" ... Proste pokud nemas nekoho komu bys zatahal za bimbase , aby on zatahal za dalsiho bimbase tak ses v tydle zemi( oprava ) na tydle planete akorat povl a pytel sracek ... Bohuzel .. ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 myslím že nic se nevyřeší,řeknou že oni s tím nemaj nic atd.a je vymalováno Samozdrejme ... navic se tam stejne zaskrtavalo ze souhlasis s podminkama blablabla .. takze vubec neresit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 docela k pláči jak to chodí podle toho článku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Pak mi rekni ma smysl se nekde ucastnit ... jezdit pres pul republiky ... no des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 DAve , nejak sem nepochopil co tim chtel basnik rict ?? Jako ze se kurva pouzivalo uz tenkrat ? top 20 kurva:D ale mas pravdu nemalo to hlbsiu pointu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Pak mi rekni ma smysl se nekde ucastnit ... jezdit pres pul republiky ... no des no to asi nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Dave co ty fotky budou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 hele kdy jsou přesně Velikonoce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Covece asi 5. ne ... velikonocni pondeli .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Dave co ty fotky budou? jake fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 prej nějaká hérečka a tvoje kára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jj cakam na ne, este sa musia upravit a potom ich sem dam:) fakt kvalita:) odkial to vies? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Covece asi 5. ne ... velikonocni pondeli .. jj dík,sem přemýšlel kdy to už bude konečně,po týdnu v práci bych už potřeboval orazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jj cakam na ne, este sa musia upravit a potom ich sem dam:) fakt kvalita:) odkial to vies? a neviem jak si prisiel k tomu ze nejaka herecka , teraz to citam pozornejsie...len proste auto same o sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 jj cakam na ne, este sa musia upravit a potom ich sem dam:) fakt kvalita:) odkial to vies? hele já vím o všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 no já měl info i o slečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 nene slecna ne, jirko to domotal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 kuava Jirko,sem se těšil a nakonec je to jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 nene slecna ne, jirko to domotal ja nic nedomrdal ... Takhle si to pustil rano ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.