Březen 24, 201015 r Autor možná tak v jeho představách Ondro nene...to je holej fakt.....prostě jsem dobrej skoro ve všem... a v sexu jsem špička
Březen 24, 201015 r Autor já bych ho ani vidět nechtěl ale chtěl....se jen stydíš si o to říct...Liborku
Březen 24, 201015 r znáš to .... samochvála smrdí a když se někdo takhle vytahuje, tak je to pak pravej opak
Březen 24, 201015 r ale chtěl....se jen stydíš si o to říct...Liborku kdybych se chtěl kouknout na nějaký auto, tak se kouknu radši na kolegovu OII RS taky ve full než na tu tvojí
Březen 24, 201015 r Autor znáš to .... samochvála smrdí .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a když se někdo takhle vytahuje, tak je to pak pravej opak jestli u tebe něco smrdí...jsi to ty sám....
Březen 24, 201015 r pánové pánové....podle sebe soudíte mě? jste bláhoví....... no ty seš bláhovej, když tu vyprávíš takový věci
Březen 24, 201015 r Autor kdybych se chtěl kouknout na nějaký auto, tak se kouknu radši na kolegovu OII RS taky ve full než na tu tvojí ale stejně jí chceš vidět co???
Březen 24, 201015 r jestli u tebe něco smrdí...jsi to ty sám.... já samochválou netrpím, takže to je závan od tebe
Březen 24, 201015 r Autor já samochválou netrpím, takže to je závan od tebe .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> blázne.....smrdíš si z huby pod noc a svádíš to ne mě
Březen 24, 201015 r Autor no bude nám muset asi odpovědět jeho polovička .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> proč ne......
Březen 24, 201015 r blázne.....smrdíš si z huby pod noc a svádíš to ne mě ježiš, to bylo trošku ze slabšího soudku co? narozdíl od někoho si čistím zuby a používám ustní vodu
Březen 24, 201015 r Autor ty mi dneska dáváš Marku no nevěřili.......co když mám 30cm nebo naopak jen 20 ať napíšu cokoliv nebudete věřit
Březen 24, 201015 r to ve fotošopu uěláml taky a lepší no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.