baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já Vám ale nechci ukazovat můj full vozejček...... já bych ho ani vidět nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 možná tak v jeho představách Ondro nene...to je holej fakt.....prostě jsem dobrej skoro ve všem... a v sexu jsem špička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já bych ho ani vidět nechtěl ale chtěl....se jen stydíš si o to říct...Liborku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jj koukám že seš hodně sebekritickej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 znáš to .... samochvála smrdí a když se někdo takhle vytahuje, tak je to pak pravej opak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 pánové pánové....podle sebe soudíte mě? jste bláhoví....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ale chtěl....se jen stydíš si o to říct...Liborku kdybych se chtěl kouknout na nějaký auto, tak se kouknu radši na kolegovu OII RS taky ve full než na tu tvojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no bude nám muset asi odpovědět jeho polovička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 znáš to .... samochvála smrdí .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> a když se někdo takhle vytahuje, tak je to pak pravej opak jestli u tebe něco smrdí...jsi to ty sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 pánové pánové....podle sebe soudíte mě? jste bláhoví....... no ty seš bláhovej, když tu vyprávíš takový věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 abychom si za chvilku neměřili pinďoury :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 kdybych se chtěl kouknout na nějaký auto, tak se kouknu radši na kolegovu OII RS taky ve full než na tu tvojí ale stejně jí chceš vidět co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 jestli u tebe něco smrdí...jsi to ty sám.... já samochválou netrpím, takže to je závan od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 abychom si za chvilku neměřili pinďoury stejně by jste mi nevěřili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ale stejně jí chceš vidět co??? nevnucuj mi jí pořád.....NECHCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já bych radši koukl na nějaký paradní kozičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já samochválou netrpím, takže to je závan od tebe .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> blázne.....smrdíš si z huby pod noc a svádíš to ne mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 abychom si za chvilku neměřili pinďoury :smich: už to tu zas začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 stejně by jste mi nevěřili... ty mi dneska dáváš Marku :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 no bude nám muset asi odpovědět jeho polovička .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> proč ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 blázne.....smrdíš si z huby pod noc a svádíš to ne mě ježiš, to bylo trošku ze slabšího soudku co? narozdíl od někoho si čistím zuby a používám ustní vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 já bych radši koukl na nějaký paradní kozičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ty mi dneska dáváš Marku no nevěřili.......co když mám 30cm nebo naopak jen 20 ať napíšu cokoliv nebudete věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 ok budeme se těšit na reakci teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 to ve fotošopu uěláml taky a lepší no tak na to by som sa teda fakt pozrel srandista lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.